Μοτοπορεία και συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στις φυλακές Κορυδαλλού και Δομοκού!

Φωνάζουν συνθήματα υπέρ των τρομοκρατών

Μοτοπορεία και συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στις φυλακές Κορυδαλλού και Δομοκού!

​Μοτοπορεία έκαναν το μεσημέρι οι αντιεξουσιαστές και συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού μετά τις 5 το απόγευμα!

Οι αντιεξουσιαστές αυτήν την ώρα είναι συγκεντρωμένοι στα Προπύλαια από όπου και θα ξεκινήσουν την πορεία τους.

Οι συγκεντρωμένοι κρατούν ρόπαλα και πυροσβεστήρες, σύμφωνα με μαρτυρίες φοιτητών και φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Σάββα Ξηρού και ζητούν παράλληλα την απελευθέρωση των συγγενών των «Πυρήνων».

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η κατάληψη στη σχολή της Νομικής, στην οδό Σόλωνος που ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής από άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Στις φυλακές Δομοκού αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από το Σωφρονιστικό Κατάστημα περίπου στην μία και μισή το μεσημέρι. Αποβιβάστηκαν από τα δύο λεωφορεία που τους μετέφεραν εκεί, έστησαν μικροφωνική εγκατάσταση έβαλαν μουσική και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ των απεργών πείνας που κρατούνται στην συγκεκριμένη φυλακή αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες της χώρας.

Να θυμίσουμε πως στον Δομοκό απεργία πείνας κά��ουν οι: Αντώνης Σταμπούλος, Τάσος Θεοφίλου, Φοίβος Χαρίσης, Αργύρης Ντάλιος, Γεώργιος Σοφιανίδης και Γιώργος Καραγιαννίδης μαζί με τους Δημήτρη Κουφοντίνα, Κώστα Γουρνά και Νίκο Μαζιώτη.

Έξω από τη φυλακή βρίσκεται και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν σημειωθεί επεισόδια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top