Βύρωνας: Ο πατέρας του βρέφους που πέθανε από την μοιραία πτώση ΜΙΛΑ στο STAR

Τι αναφέρει για τον κουνιάδο, από τα χέρια του οποίου έχασε την κόρη του

Βύρωνας: Ο πατέρας του βρέφους που πέθανε από την μοιραία πτώση ΜΙΛΑ στο STAR

Η οικογένεια, οι φίλοι και οι γείτονες δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που διαδραματίστηκε στο Βύρωνα, χθες το μεσημέρι. Ο αδελφός μιας 29χρονης μητέρας, φέρεται να έριξε από το μπαλκόνι το μωρό της, ένα κοριτσάκι 4 μηνών, το οποίο είναι νεκρό, ενώ ο ίδιος έπεσε αμέσως μετά, και χαροπαλεύει στην εντατική. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο και είχε μετακομίσει στο συγκεκριμένο σπίτι, πριν από περίπου ένα χρόνο.

Ο πατέρας του βρέφους μιλά στο STAR για τον κουνιάδο του: «Δεν μπορείς να πεις ότι ήταν τρελός εντελώς βρε παιδί μου…αλλά λογικά, είχε τις στιγμές του. Δεν το κάνει έτσι κάποιος στα καλά καθούμενα. Σίγουρα έφαγε φρίκη και το έκανε».

Σε ερώτηση πως και άφησαν το μωρό σε έναν άνθρωπο που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ο ίδιος απαντά: «Αυτό δεν έχει σχέση. Στον αδελφό σου δεν θα άφηνες το μωρό; Δεν σου λέω ότι έβγαινε έξω και βάραγε τον κόσμο. Ήταν ένας κοντινός άνθρωπος που αν μίλαγες μαζί του, καταλάβαινες ότι σε πολύ βάθος, έχει κάποιες ακραίες απόψεις, δεν πάει να πει αυτό ότι δεν θα του αφήσεις το παιδί».

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του, ο πατέρας του αδικοχαμένου βρέφους απαντά: «Δεν ξέρουμε. Κατά πάσα πιθανότητα έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά δεν ξέρουμε για πιο μετά».

Μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν πως ο 26χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ άλλες πως αγαπούσε το μωρό και συχνά το έβγαζε στο μπαλκόνι και του έδειχνε τα πουλιά.

Η 29χρονη μητέρα, καθηγήτρια Γαλλικών, ένα χρόνο πριν, γιόρταζε μαζί με τον σύζυγό της, το γλέντι του πολιτικού τους γάμου, στο ίδιο μπαλκόνι, από το οποίο βρήκε φρικτό θάνατο το μωρό τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top