ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο πατέρας της 17χρονης που σκοτώθηκε στη Ρώμη: «Χάσαμε έναν άγγελο»

Εξήγησε για ποιον λόγο πήραν την γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο πατέρας της 17χρονης που σκοτώθηκε στη Ρώμη: «Χάσαμε έναν άγγελο»

​Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στην Αλεξάνδρεια της Ημαθίας ότι η 17χρονη Νατάσα δεν είναι πια ανάμεσα τους. Σοκαρισμένοι είναι και οι συμμαθητές της, οι οποίοι είδαν την εξαήμερη εκδρομή τους στη Ρώμη να βάφεται με αίμα.

Ο πατέρας της μαθήτριας, η οποία έχασε την ζωή της, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες βρέθηκε στο κενό από τον 2ο όροφο ξενοδοχείου, σε κεντρικό δρόμο της πόλης, μίλησε στο protothema.gr για το ξαφνικό χαμό της κόρης του.

«Είναι πολύ δύσκολες στιγμές αυτές για όλους μας. Και για εμάς αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου που είναι συγκλονισμένα. Περιμένουμε εντός των επόμενων ημερών το πόρισμα των ανακριτικών αρχών για τα αίτια του θανάτου της κόρης μας. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα. Λέγονται και ακούγονται πολλά όλες αυτές τις μέρες αλλά θα πρέπει να περιμένουμε το πόρισμα για να μάθουμε ακριβώς τα αίτια. Χάσαμε έναν άγγελο 17 χρονών και περιμένουμε να μάθουμε το γιατί».

Αναφέρεται και στη γενναία απόφαση του ίδιου και της συζύγου του να δωρίσουν τα όργανα της αδικοχαμένης μαθήτριας και να χαρίσουν ζωή με αυτόν τον τρόπο σε κάποιον άλλον.

«Αποφασίσαμε να δωρίσουμε τα όργανα της κόρης μας, επειδή ήταν ένα κορίτσι που ήθελε να βοηθάει. Ήταν ένα κορίτσι που νοιαζόταν για το κοινό καλό. Το είδαμε σαν μια τελευταία προσφορά της κόρης μας προς τον κόσμο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο στο star.gr:«Ήταν σπάνια ψυχή» λέει φίλη της 17χρονης που έπεσε από το μπαλκόνι στη Ρώμη!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top