Ρίχνει «καρέκλες»: ΔΕΙΤΕ που αναμένεται ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ του καιρού τις επόμενες ώρες!

Αναλυτικά η πρόβλεψη

Ρίχνει «καρέκλες»: ΔΕΙΤΕ που αναμένεται ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ του καιρού τις επόμενες ώρες!

​Σημαντική επιδείνωση του καιρού περιμένουμε τις επόμενες ώρες με πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Η κακοκαιρία πλήττει ήδη την Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και από το απόγευμα της Παρασκευής και μετά στις Κυκλάδες, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι αναμενόμενες βροχοπτώσεις ενδέχεται να δημιουργήσουν πλημμυρικά επεισόδια στις περιοχές αυτές και επομένως απαιτείται αυξημένη επαγρύπνηση.

Ο καιρός το Σάββατο

Βροχές και καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα βόρε��α και ανατολικά τμήματα του Αιγαίου, χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και βελτιωμένο καιρό στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε το Σάββατο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 9 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 5 έως 16 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, με σταδιακή μικρή εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, με σταδιακή μικρή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι, 5 μποφόρ, και το πρωί τοπικά στα νότια ισχυροί 6 μποφόρ.

Στην Αττική

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις, πυκνότερες τις πρωινές ώρες οπότε ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικοί μέτριοι και μετά το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top