ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ καταστροφές από την κακοκαιρία στη Χαλικιδική

ΔΕΙΤΕ εικόνες

​Εικόνες βιβλικής καταστροφής αντικρύζει κανείς στον οικισμό της Ελάνης στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών. Πολλές εξοχικές κατοικίες υπέστησαν ζημιές, ενώ καταστροφές έγιναν σε δρόμους, τοιχία και αυλές.

elani 018 copy.jpg
Από την ορμή των επιφανειακών και υπόγειων υδάτων κινδύνευσαν σπίτια και αυλές, άνοιξαν δρόμοι στα δύο, ενώ και το δίκτυο ύδρευσης καταστράφηκε, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην έχουν νερό. Τα εντονότερα προβλήματα εντοπίζονται στον δρόμο που ενώνει τον οικισμό της Ελάνης με το δρόμο Κασσανδρείας – Σίβηρης, όπου υπάρχουν περίπου 50 παραθεριστικές κατοικίες.

Πολλά σπίτια είναι πιθανό να αντιμετωπίζουν προβλήματα στατικότητας, ενώ εμφανής είναι και ο κίνδυνος κατολισθήσεων. Οι κάτοικοι της περιοχής που επλήγησαν από τη θεομηνία, ζητούν από το δήμο Κασσάνδρας να παρέμβει, ώστε να αποκατασταθεί το δίκτυο ύδρευσης, αλλά και οι υποδομές στον οικισμό.

elani 014 copy.jpg

elani 013 copy.jpg

elani 005 copy.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top