Πάτρα: Αστυνομικός ήρωας σώζει έναν 54χρονο που απειλεί να κάνει βουτιά στο κενό (βίντεο)

Παλαιότερα είχε σώσει ένα κοριτσάκι 17 μηνών

Πάτρα: Αστυνομικός ήρωας σώζει έναν 54χρονο που απειλεί να κάνει βουτιά στο κενό (βίντεο)

Αυτή είναι η στιγμή που ο αρχιφύλακας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην Πάτρα σώζει τον 54χρονο που είχε ανέβει στην ταράτσα της πενταόροφης πολυκατοικίας και απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένοικος της πολυκατοικίας, για άγνωστο λόγο, θέλησε να πηδήξει και οι γείτονες ειδοποίησαν την Άμεση Δράση. Όταν όμως οι αστυνομικοί έφτασαν στο κέντρο της Πάτρας αντιμετώπισαν πρόβλημα για να φτάσουν κοντά στον 54χρονο και χρειάστηκε να κάνουν... ακροβατικά!

Ο αρχιφύλακας Ανδρέας Κάππος είχε έρθει τετ α τετ και άλλη φόρα με τον παραλίγο αυτόχειρα... «Πλησίασα κοντά του, του είπα: «Είμαι ο Ανδρέας», γιατί είχε προσπαθήσει ακόμη δυο φορές να πέσει και τον είχα βοηθήσει. Με γνώρισε, του μίλησα, τον έπιασα και κατάφερα να τον σώσω».
Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που έσωζε την ζωή ενός συμπολίτη του. Πριν από δυο χρόνια ένα κοριτσάκι μόλις 17 μηνών έπρεπε να μεταφερθεί γρήγορα στο νοσοκομείο της Πάτρας καθώς είχε κοπεί η αναπνοή του. Ο αστυνομικός με έναν συνάδελφο του άνοιξαν δρόμο και το παιδί έφτασε έγκαιρα στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.
Οι δυο αστυνομικοί βραβευτήκαν γι’ αυτή τους την πράξη ενώ το κοριτσάκι σώθηκε χάρη στην έγκαιρη μετάβαση του στο νοσοκομείο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top