Η «προφητική» ταινία που λάτρευε η 17χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου στην Ρώμη

Οι γονείς της θα δωρίσουν τα όργανά της

Η «προφητική» ταινία που λάτρευε η 17χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου στην Ρώμη

​Οκτώ ημέρες έδινε μάχη να κρατηθεί στην ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε, το θαύμα δεν έγινε! Όμως με την δική της ζωή η 17χρονη Αναστασία χάρισε ζωή σε άλλους ανθρώπους, αφού οι γονείς της πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα ζωτικά της όργανα.

«Η δωρεά οργάνων αποφασίστηκε όταν οι γονείς ενημερώθηκαν από τους για το μη αναστρέψιμο της υπόθ��σης και τον εγκεφαλικό θάνατο. 00:27 Έχει γίνει η εξαγωγή των οργάνων, κατά τη διάρκεια της νύχτας έγινε αυτό.» σημείωσε ο Γιώργος Μάμαλος, υπεύθυνος γραφείου Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στη Ρώμη.

Η ταινία που λάτρευε

Τραγική ειρωνεία ή το μεγαλείο της ζωής; Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη μαθήτρια είχε ιδιαίτερα εντυπωσιαστεί από το έργο «Επτά ζωές». Ο Γουίλ Σμιθ που πρωταγωνιστεί στην ταινία επιλέγει επτά άγνωστους ανθρώπους και προσπαθεί να βελτιώσει δραστικά τη ζωή τους. Ένα από τους τρόπους είναι και η δωρεά οργάνων μετά από τροχαίο.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Αγίου Ευγενίου της Ρώμης κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια με δύο αλλεπάλληλες επεμβάσεις, αλλά τα εγκεφαλικά τραύματα και το οίδημα που παρουσιάστηκε στη συνέχεια, δεν επέτρεψαν να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

«Έχει δώσει ο εισαγγελέας διαταγή για το απόρρητο των ερευνών και για το λόγο αυτό δεν έχει δημοσιευθεί τίποτα ούτε στον Ιταλικό τύπο.» πρόσθεσε ο κύριος Μάμαλος.

Η 17χρονη μαθήτρια στις 4 Μαρτίου έπεσε από άγνωστη αιτία από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου στο οποίο είχε καταλύσει το σχολείο της που πραγματοποιούσε εκδρομή στην Ιταλική πρωτεύουσα.
Συγκλονισμένη η μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα της Αλεξάνδρειας. Οι συμμαθητές στο 2ο Λύκειο ενημερώθηκαν για την εξέλιξη του τραγικού περιστατικού από τον διευθυντή τους.

Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής, το υπουργείο Παιδείας θα αναλάβει τα έξοδα της μεταφοράς της σορού στην σε περίπου μια εβδομάδα, μόλις δώσει επιτρέψει ο Εισαγγελέας της Ρώμης που ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΘΛΙΨΗ: Πέθανε η 17χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου στην Ρώμη!

Η ΓΕΝΝΑΙΑ απόφαση των γονέων της 17χρονης μαθήτριας που πέθανε στη Ρώμη: ΔΩΡΙΣΑΝ τα όργανα της

Συλληπητήρια υπ. Παιδείας για την 17χρονη που πέθανε μετά από πτώση στην Ρώμη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top