ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ η οικογένεια του Βαγγέλη από ψευδή δημοσιεύματα: «Αφήστε μας στην αγωνία μας»

Τι λέει ο σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων που φέρεται να είχε γίνει σκιά τυ 20χρονου

​Εξοργισμένη είναι η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη, σύμφωνα με τον θείο του, Γιώργο Βισδιαδάκη, από 2 ψευδή δημοσιεύματα.

1.jpg

Το ένα κάνει λόγο για κρητική βεντέτα της οποίας έπεσε θύμα ο 20χρονος σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωάννινων. Το άλλο μιλάει για έναν 30χρονο συμφοιτητή του, που παλαιότερα εργαζόταν ως αστυνομικός, ο οποίος φέρεται να είχε γίνει η «σκιά» του Βαγγέλη μετά από απαίτηση του διευθυντή της Σχολής.

«Καταρχήν δεν μας φτάνει η αγωνία μας, ο πόνος μας, και οι προσπάθειες τις οποίες κάνουμε για να δούμε πως θα κινηθούμε με τον Βαγγέλη, έχουμε να απαντάμε και στον κάθε κακοήθη, ιδιαίτερα στο διαδίκτυο, που δεν ξέρει τι λέει. Είναι πολύ εύκολο να μάθετε ποια είναι η οικογένεια του Βαγγέλη, δεν είναι δυνατόν… Έλεος! Δεν είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με τις να μην τις χαρακτηρ��σω… με όλα αυτά δηλαδή που ανεβαίνουν στο διαδίκτυο. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε που τα εφευρίσκουν όλα αυτά. Δεν ισχύουν όλα αυτά σχετικά με την βεντέτα!», είπε στην εκπομπή του Star, «Μία», ο θείος του εξαφανισμένου σπουδαστή.

Giakoumakis-vaggelis-rethymno8.jpg

Την ίδια στιγμή, στην εκπομπή μίλησε και ο 30χρονος σπουδαστής, που παλαιότερα εργαζόταν στην Αθήνα ως αστυνομικός, αλλά τα παράτησε για να παρακολουθήσει μαθήματα στη Γαλακτοκομική Σχολή και ο οποίος φέρεται να παρακολουθούσε τον Βαγγέλη μετά από αίτημα του διευθυντή.

«Εγώ δεν είχα αντιληφθεί τίποτα από όλα αυτά που λέγονται… Μπροστά μου δεν είχε γίνει ��οτέ τίποτα. Αν υπήρχε κάτι θα το είχε αναφέρει στη διεύθυνση. Ό,τι γινόταν και αν γινόταν, συνέβαινε μέσα στα δωμάτιο. Αυτό που έχει βγει στα κανάλια ότι εμείς γνωρίζαμε και συγκαλύπταμε… Δεν γίνεται να είμαστε 120 άτομα και να συγκαλύπτουμε 5 άτομα! Η εικόνα που βγήκε για εμάς τους μαθητές είναι πολύ άσχημη και έχει αντίκτυπο στην κοινωνία. Βγαίνουμε έξω και δεν τολμάμε να πούμε ότι είμαστε από την γαλακτοκομική Σχολή και μας λένε: «Τι το κάνατε το παιδί; Το φάγατε». Προσωπικά η διεύθυνση μου είπε γενικά ότι αν πέσει κάτι στην αντίληψη σου στην εστία να μας ενημερώσεις. Εγώ δεν είχα δει τίποτα.»

vaggelis-giakoumakis.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top