Τι λένε για τον Βαγγέλη και τ��ν οικογένειά του οι συγχωριανοί του

«Η σχολή θα έπρεπε να επέμβει πιο δυναμικά»

Τι λένε για τον Βαγγέλη και την οικογένειά του οι συγχωριανοί του

​«Καλό παιδί, καλομεγαλωμένο από μία εξαιρετική οικογένεια. Μεγάλωσε μέσα σε ένα κλίμα αγάπης και οικογενειακής θαλπωρής μαζί με τα τρία του αδέρφια. Ο ίδιος είναι ένα παλικάρι ήσυχο χαμηλών τόνων αλλά μέσα σε όλα. Έτσι περιγράφουν οι κάτοικοι του χωριού Αρμένοι στο Ρέθυμνο Κρήτης, τον Βαγγέλη Γιακουμάκη που αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου.

«Φυσικά και δεν πρέπει να κλείσει το θέμα αν δεν μάθουμε τι έχει γίνει. Και σίγουρα δεν έχουν βγει στον αέρα όλα αυτά που έχουν συμβεί. Πάρα πολλά πράγματα δεν έχουν ειπωθεί από κάποιους ανθρώπους οι οποίοι τα ξέρουν και σιωπούν. Και φυσικά όχι εδώ στα Γιάννενα. Κάποιοι φοβούνται και πρέπει να βρεθεί τι είναι αυτό που φοβούνται γιατί από ‘κει θα βρεθεί η άκρη για να βρεθεί και ο Βαγγέλης» τονίζει ένας κάτοικος.

Επίσης οι κάτοικοι με όλα αυτά που έχουν βγει από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης «αισθάνονται αποσβολωμένοι». Όπως χαρακτηριστικά λένε «δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε. Έχουνε πάρα πολλά πράγματα ειπωθεί πάρα πολλές εικασίες οι οποίες θα καταρριφθούν όταν βρεθεί η πραγματική αλήθεια.»

Την ίδια ώρα κάποιος άλλος υπογραμμίζει ότι «Η σχολή θα έπρεπε να επέμβει πιο δυναμικά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top