Σε κατάσταση ΣΟΚ η μητέρα του μωρού που πέταξε από το μπαλκόνι ο αδελφός της-ΦΩΤΟ από το σημείο

ΔΕΙΤΕ το σημείο της τραγωδίας-Πρώτη ανάρτηση: 12/03/2015 15:11

Σε κατάσταση ΣΟΚ η μητέρα του μωρού που πέταξε από το μπαλκόνι ο αδελφός της-ΦΩΤΟ από το σημείο

​Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το μόλις 4 μηνών κοριτσάκι, που πέταξε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στον Βύρωνα ο θείος του, χωρίς αναπνοή και χωρίς σφυγμό, στο νοσοκομείο Παίδων! Οι γιατροί έκαναν επίμονες προσπάθειες για καρδιαναπνευστική ανάνηψη του βρέφους, ωστόσο αυτές δεν τελεσφόρησαν, καθώς το παιδί είχε ήδη καταλήξει!

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η μητέρα του κοριτσιού, η οποία είχε αφήσει για λίγο το βρέφος στον αδελφό της να το προσέχει.

2257846.jpg
Αυτή την στιγμή, η γυναίκα είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και υποστηρίζεται από ειδικούς ψυχολόγους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 26χρονος θείος και δράστης δεν έχει χτυπήματα στο πρόσωπο ή στον θώρακα αλλά φέρει κατάγματα στην μέση και στην λεκάνη και αναμένεται να μπει στο χειρουργείο.

Να σημειωθεί πως ο άνδρας δεν έμενε στο σπίτι, είχε πάει επίσκεψη και έμεινε για λίγο μόνος του με το μωρό ενώ εκείνο κοιμόταν. Τότε ξαφνικά οι γείτονες σοκαρισμένοι παρακολούθησαν σκηνή από ταινία τρόμου. Εκείνος πέταξε το μωρό από το μπαλκόνι και στην συνέχεια βούτηξε στο κενό. Όμως το σώμα του έπεσε πρώτα πάνω σε ένα δέντρο και ύστ��ρα στο έδαφος.

2257887.jpg

2257891.jpg

2257892.jpg

2257893.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top