ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΘΛΙΨΗ: Πέθανε η 17χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου στην Ρώμη!

Οκτώ μέρες νοσηλευόταν στην εντατική

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΘΛΙΨΗ: Πέθανε η 17χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου στην Ρώμη!

​Μετά από οκτώ ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «St Eugene» της Ρώμης, που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της η 17χρονη μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας Ημαθίας, το βράδυ της Τετάρτης.

Η κοπέλα είχε πέσει -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- από τον 2ο όροφο του ξενοδοχείου στην οδό Cristoforo Colombo, στο κέντρο της ιταλικής πρωτεύουσας, όπου διέμενε, κατά την διάρκεια της εξαήμερης εκδρομής του σχολείου της, στις 4 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, στις 23:00 το βράδυ (ώρα Ιταλίας) η μαθήτρια βρισκόταν στο δωμάτιο της με άλλες δύο συμμαθήτριές της, για να μαζέψουν τα πράγματά τους για την επιστροφή τους στην Ελλάδα και ξαφνικά η κοπέλα έπεσε από το μπαλκόνι.

Έκτοτε, έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες! Η 17χρονη χειρουργήθηκε στο κεφάλι, καθώς έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Κατά την διάρκεια της επέμβασης, όπως ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι του νοσοκομείου, αφαιρέθηκε ένα αιμάτωμα που το κορίτσι παρουσίαζε στο κεφάλι.

Το star.gr επικοινώνησε με το σχολείο της άτυχης κοπέλας, το οποίο επιβεβαίωσε την τραγική είδηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΕΙΤΕ τι λέει η οικογένεια της 17χρονης που έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top