Θέση εργασίας... με δίμηνο ταξίδι σε δύο τροχούς, αμοιβή 25.000 ευρώ και δώρο μια Harley!

Ένας απίστευτος διαγωνισμός για έναν τυχερό αναβάτη

Θέση εργασίας... με δίμηνο ταξίδι σε δύο τροχούς, αμοιβή 25.000 ευρώ και δώρο μια Harley!

​Είσαι μηχανόβιος και λατρεύεις τις Harley-Davinson; Αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής σου! Ένας τυχερός αναβάτης θα ταξιδέψει για δύο μήνες σε 20 ευρωπαϊκές χώρες με την Street Glide των 1.700 κυβικών εκατοστών, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, χρηματική αμοιβή 25.000 ευρώ και δώρο την Harley!

Αυτή τη θέση εργασίας προσφέρει η θρυλική εταιρία σε έναν τυχερό easy rider, o οποίος θα επιλεγεί να διασχίσει την Ευρώπη πάνω σε δύο τροχούς. Η δουλειά εντάσσεται στην προωθητική ενέργεια του “Discover More” της Harley-Davinson , η οποία έχει ως στόχο την ανάδειξη των καλύτερων ευρωπαϊκών διαδρομών με μοτοσικλέτα.

Αποστολή του τυχερού αναβάτη θα είναι να ενημερώνει μέσω των social media τους χρήστες του διαδικτύου, γι’ αυτές τις διαδρομές που ο ίδιος θα ανακαλύπτει με τη μοτοσικλέτα του.

Ο τυχερός μοτοσικλετιστής θα αναδειχθεί μέσα από διαγωνισμό, με τους υποψήφιους να προέρχονται από την Ελλάδα αλλά και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Το ταξίδι του θα ξεκινήσει τον Μάιο, σε μια διαδρομή που θα προγραμματίσει ο ίδιος σε συνεργασία με την εταιρία. Μαζί του θα είναι και μια ομάδα κινηματογραφιστών που θα καταγράφει τη διαδρομή.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται μέσα από τη σελίδα www.h-d.com/riderwanted μέχρι τις 20 Μαρτίου 2015.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top