ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ για τον εγγονό που τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια την γιαγιά του στην Ραφήνα!

Είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο η υπόθεση

ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ για τον εγγονό που τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια την γιαγιά του στην Ραφήνα!

Ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για ληστεία τελεσθείσα με ιδιαίτερη σκληρότητα κρίθηκε ο 30χρονος που το 2013 είχε δολοφονήσει και διαμελίσει τη γιαγιά του στην Ραφήνα.

Τον Αύγουστο του 2013, η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο από το φρικτό έγκλημα. Ηλικιωμένη γυναίκα είχε βρεθεί τεμαχισμένη μέσα σε σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων. Δράστης της δολοφονίας αποκαλύφθηκε πως ήταν ο 30χρονος εγγονός της.

Οι δικαστές και οι ένορκοι του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου έκριναν τον κατηγορούμενο ένοχο και τον καταδίκασαν σε δις ισόβια και τέσσερα χρόνια για οπλοχρησία.

Παρών στην πρώτη μέρα της δίκης ήταν ο 84χρονος αδελφός του θύματος Π.Κ, ο οποίος όταν πληροφορήθηκε την ποινή του δικαστηρίου, είπε μεταξύ άλλων στην Espresso:

«Θόλωσα με την ψυχραιμία του και δεν ήθελα ούτε να τον βλέπω. Λες και δεν ήταν τίποτα αυτό που έκανε», είπε, ενώ τόνισε ότι όταν πληροφορήθηκε την ποινή που επέβαλε το δικαστήριο ένιωσε ανακούφιση: «Βγήκα από μεγάλη αγωνία. Φέρθηκε σαν κτήνος. Όταν άκουσα δις ισόβια ικανοποιήθηκα».

Όταν ο 84χρονος περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ο 30χρονος Φώτης Λυρόπουλος δολοφόνησε την γιαγιά του και στη συνέχεια διαμέλισε το πτώμα της για να μην είναι εύκολη η αναγνώριση, η φωνή του έτρεμε από την ταραχή: «Την τράβηξε από τα μαλλιά και της κάρφωνε το μαχαίρι στο στήθος. Την έσφαξε κυριολεκτικά και την έκανε κομμάτια. Όταν δεν χώραγε κάποιο κομμάτι στο σακβουαγιάζ, έσπαγε το κόκαλο και το έχωνε μέσα...».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top