Το «ευχαριστώ» του πατέρα της Αγγελικής στη μητέρα των αδελφών Τσάκαλου

Επειδή έκρυψε την κόρη του

​Ο πατέρας της 22χρονης Αγγελικής Σπυροπούλου ευχαρίστησε τη μητέρα του Χρήστου Τσάκαλου των «Πυρήνων της Φωτιάς», στο σπίτι της οποίας βρήκε καταφύγιο η κόρη του, λίγο πριν συλληφθεί.

Η δήλωση του Παναγιώτη Σπυροπούλου, πατέρα της Αγγελικής Σπυροπούλου έχει ως εξής: «Τις τελευταίες ημέρες μετά την σύλληψη της κόρης μου Αγγελικής εντός του σπιτιού της μητέρας των Χ. Και Γ. Τσάκαλου, Α. Τσάκαλου, εγώ ως πατέρας απέναντι σε αυτή τη μάνα, μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ μπορώ να πω. Τα λόγια και τα συναισθήματα ευγνωμοσύνης για αυτή τη γυναίκα που η οποιαδήποτε λογική κρίση της ως προς την «επικινδυνότητα» της πράξης της να αποδεχθεί να κρύψει την κόρη μου, μετασχηματίστηκε σε κατανόηση για το παιδί μου και έπραξε όπως μόνο μια αληθινή μάνα θα έκανε. Τέλος, θα ήθελα να τονίσω την μεγάλη απογοήτευσή μου έναντι στην άδικη προφυλάκιση των δύο γυναικών, Α. Τσάκαλου και Ε. Στατήρη, που αποτελούν προϊόν εκμετάλλευσης με απώτερο σκοπό την ψυχολογική πίεση τόσο των ίδιων των παιδιών, όσο και των οικογενειών τους. Παναγιώτης Σπυρόπουλος»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top