Οικογενειακή τραγωδία: Και ο πατέρας του 22χρονου Αποστόλη είχε πεθάνει σε τροχαίο!

Η μάνα τoυ αδικοχαμένου παλικαριού χτυπήθηκε πάλι από την μοίρα

Οικογενειακή τραγωδία: Και ο πατέρας του 22χρονου Αποστόλη είχε πεθάνει σε τροχαίο!

​Στα μαύρα ντύθηκε η τοπική κοινωνία του Μικρού Χωριού Ευρυτανίας, μετά την είδηση του θανάτου του 22χρονου Αποστόλη Τσαούση σε τροχαίο στην λεωφόρο Κηφισίας, στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όπως σας έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση, το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρείς ακόμη κοπέλες έπεσε πάνω σε κολώνα και κατέληξε στο υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ενώ άρπαξε και φωτιά.

Ο νεαρός έχασε τη ζωή του ενώ οι τρεις κοπέλες τραυματίστηκαν σοβαρά και μάλιστα η κατάσταση της υγείας του ενός κοριτσιού χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αποστόλης εργαζόταν σαν dj σε κατάστημα, ωστόσο την Κυριακή είχε πάει εκεί για τα γενέθλια ενός φίλου του.

Αυτό όμως που έγινε γνωστό σήμερα από το lamiastar, είναι ότι η μητέρα του άτυχου νεαρού, που κατάγεται από το Μικρό Χωριό, είχε χάσει τον σύζυγό της σε τροχαίο, όταν αυτός ήταν νέος. Τόσα χρόνια μεγάλωνε μόνη της τα δύο της παιδιά, αφού εκτός από τον Αποστόλη έχει και έναν ακόμα γιο.

090315195756_6930.jpg
H κηδεία του νεαρού, θα γίνει την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία του Μικρού Χωριού Ευρυτανίας.

Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα των φίλων του 22χρονου μέσω Facebook, καθώς και η ανακοίνωση του μαγαζιού, στο οποίο εργαζόταν. Μάλιστα, το μπαρ ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεω��έρας.
«H οικογένεια του Bronco Bar είναι από σήμερα πιο μικρή χάνοντας ένα από τα πιο σημαντικά της μέλη. Είναι αδιανόητο να ξεχάσουμε την αξιοπρέπεια, το ήθος, την προσωπικότητα και το χαρακτήρα του φίλου μας.

Αντίθετα, το βλέμμα του δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μας και η μουσική του δεν θα σταματήσει ποτέ να ηχεί. Τώρα, η σκέψη, η δύναμη και οι προσευχές εστιάζονται στις 3 μικρές μας αδελφές που δίνουν τη δική τους μάχη. Είμαστε μαζί τους και είμαστε πολλοί. Το Bronco Bar θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας».

090315195755_5651.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top