Κρήτη: Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τους κατηγορούμενους για τον θάνατο της Στέλλας από αλκοόλ

Το απόγευμα αναμένεται να βγει η απόφαση του δικαστηρίου

Κρήτη: Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τους κατηγορούμενους για τον θάνατο της Στέλλας από αλκοόλ

​Καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας Χανίων σχετικά με την υπόθεση του θανάτου της Στέλλας Ακουμιανάκη, η οποία έχασε την ζωή της μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Ο εισαγγελέας πρότεινε για τον πρώτο κατηγορούμενο ειδικευόμενο γιατρό, ο οποίος παρέλαβε και χειρίστηκε το περιστατικό της 16χρονης, την ενοχή του για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Για τον δεύτερο ειδικευόμενο γιατρό ο οποίος υποστήριξε ότι δεν ήταν εκείνος που παρέλαβε το περιστατικό, πρότεινε την απαλλαγή του.

Για τον 27χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος ήταν το μοιραίο βράδυ με τη Στέλλα μαζί με ένα άλλο κατηγορούμενο, που δεν δικαζόταν τώρα γιατί όταν συνέβη το περιστατικό ήταν ανήλικος, ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του για θανατηφόρα έκθεση αλλά την ενοχή του για βιασμό κατά συναυτουργία.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας στο τέλος έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση τονίζοντας ότι πέρα από τον κατηγορούμενο ειδικευόμενο, δυο ακόμη ειδικευόμενοι γιατροί του νοσοκομείου εμπλέκονται στην υπόθεση και ζήτησε ο φάκελος να αποσταλεί στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Αυτή την ώρα γίνονται οι αγορεύσεις και αργά το απόγευμα αναμένεται η έκδοση απόφασης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top