Συννεφιά και βροχές περιμένουμε για σήμερα!

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού-Πρώτη ανάρτηση:10/3/2015 1:00

Συννεφιά και βροχές περιμένουμε για σήμερα!
​Αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά, περιμένουμε για σήμερα. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου ενώ στο Αιγαίο θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Μυρτώο Πέλαγος νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Στο Κεντρικό και Νότιο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις και στο Βόρειο Ιόνιο βορειοανατολικοί μέτριοι και κατά τόπους ισχυροί.

Αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια του νομού και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά κυρίως το πρωί, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top