Κρήτη: Δεν βίασαν την Στέλλα που πέθανε μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Αυτό κατέθεσε ο ιατροδικαστής

Κρήτη: Δεν βίασαν την Στέλλα που πέθανε μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

​Δεν βρέθηκαν σημάδια βιασμού στην 16χρονη Στέλλα Ακουμιανάκη σύμφωνα με έναν από τους ιατροδικαστές που χειρίστηκε την πολύκροτη υπόθεση τον Απρίλιο του 2011, ο οποίος κατέθεσε την Δευτέρα στο δικαστήριο.

Η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης της άτυχης κοπέλας που πέθανε μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ συνεχίστηκε σήμερα με τις καταθέσεις των ιατροδικαστών αλλά και του Καθηγητή της Εντατικής Θεραπείας Πνευμονολογίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής, Γ. Παπαδομανωλάκης ανάφερε ενώπιον του δικαστηρίου ότι δεν βρέθηκαν σημάδια βιασμού στην Στέλλα Ακουμιανάκη ενώ στη συνέχεια τόνισε πως δεν υπήρξε βλάβη στην καρδιά που να καταδεικνύει τοξική επίδραση του αλκοόλ.

Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθηγητής Εντατικής Θεραπείας και Πνευμονολογίας κ. Ζακυνθινός χαρακτήρισε «σπάνιο και παράδοξο γεγονός» την ιατρική περίπτωση της 16χρονης ενώ φέρεται να τόνισε πως δεν υπήρξε καμία παράλειψη στην αντιμετώπιση του περιστατικού από τους γιατρούς του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top