Στην Εντατική ο 33χρονος που ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς στις Σέρρες

Οι συλληφθέντες απολογούνται την Τρίτη στον ανακριτή

Στην Εντατική ο 33χρονος που ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς στις Σέρρες

​Σε σοβαρή αλλά ελεγχόμενη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 33χρονος, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς, τα ξημερώματα της Κυριακής, στις Σέρρες. Έπειτα από συμπλοκή με οπαδούς του ΠΑΟΚ, ο 33χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργείο έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και ο 34χρονος φίλος του νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών, με κάταγμα στο χέρι και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, χωρίς η υγεία του να διατρέχει κίνδυνο.

Ο 33χρονος αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας την ώρα του περιστατικού, επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση, μαζί μ’ ένα φίλο του. Καθώς περνούσαν έξω από τον σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ, στις Σέρρες, κι αφού είχαν ήδη καταναλώσει αλκοόλ, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του ΠΑΟΚ και υπέρ του Άρη.

Τότε, οι τέσσερις νεαροί οπαδοί που άκουσαν τα συνθήματα, βγήκαν από τον σύνδεσμο και ακολούθησε συμπλοκή, κατά την οποία, τραυματίστηκαν σοβαρά, από χρήση ροπάλων, τόσο ο αστυνομικός όσο κι ο 34χρονος φίλος του.

Οι δράστες, οι δύο ηλικίας 21 ετών, ένας 22 και ο τέταρτος 25 ετών, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Σερρών, που τους παρέπεμψε να απολογηθούν αύριο στις ανακριτικές αρχές της πόλης. Οι τέσσερις κρατούνται, μέχρι την απολογία τους, στο αστυνομικό τμήμα Σερρών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top