ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR: ΑΥΤΟ είναι το πόρισμα της ΕΔΕ για το bullying που δεχόταν ο Βαγγέλης

Αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR: ΑΥΤΟ είναι το πόρισμα της ΕΔΕ για το bullying που δεχόταν ο Βαγγέλης

​Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο πόρισμα της ΕΔΕ σχετικά με το αν αληθεύουν οι μαρτυρίες που ήθελαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη να είναι θύμα bullying από συμφοιτητές του.

250215155404_4668.jpg
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Μία» του Star, το πόρισμα είναι καταπέλτης για τα βίαια περιστατικά, τα οποία συνέβαιναν στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων με θύμα τον 20χρονο σπουδαστή από το Ρέθυμνο.

ca298303b8281adf8f1f566b0c887112_L.jpg
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συμφοιτητές του, του φέρονταν πολύ άσχημα και μάλιστα μια καθηγήτρια της σχολής, τον περασμένο Μάρτιο, φέρεται να είχε καταγγείλει τα περιστατικά βίας στο Σύλλογο καθηγητών.

fl1039.jpg
Μετά από αυτό τα πράγματα φαίνεται να ηρέμησαν οι «νταήδες» και να τον άφησαν ήσυχο. Ωστόσο αυτό δεν κράτησε για πολύ, καθώς τα βασανιστήρ��α στον Βαγγέλη φέρονται να ξαναξεκίνησαν, περίπου έναν μήνα πριν εξαφανιστεί.

giakoumakis4.jpg
Το πόρισμα φέρεται επίσης να κάνει λόγο και για παρέμβαση πολιτικού προσώπου. Τις επόμενες μέρες ή ακόμη και ώρες αναμένεται να δοθούν τα αποτελέσματα της έρευνας στην δημοσιότητα, ώστε να ρίξει φως στην εξαφάνιση- μυστήριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top