Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 14χρονης Βάγιας που είχε εξαφανιστεί- Βρέθηκε στο Μενίδι

Είναι καλά στην υγεία της

​Τέλος μπήκε στην αγωνία της οικογένειας της 14χρονης Βάγιας, η οποία είχε εξαφανιστεί από την περιοχή των Καμινίων στον Πειραιά, την περασμένη Τρίτη.

Η μαθήτρια, σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του παιδιού», εντοπίστηκε στην περιοχή των Αχαρνών και είναι καλά στην υγεία της.

Ειδικότερα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε πως «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργάστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μας την αγωνία για την αναζήτηση του παιδιού. Ιδίως τους πολίτες και τα παιδιά που επικοινώνησαν μαζί μας μέσω της «Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000» και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Twitter) του Συλλόγου δίνοντας σημαντικές πληροφορίες.

Αξίζει να αναφερθεί με αφορμή την σημερινή ημέρα η οποία έχει οριστεί ως «Εθνική Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού», ότι το φαινόμενο της βίας στα σχολεία μπορεί να οδηγήσει τα εμπλεκόμενα παιδιά μακριά από τα σπίτια τους με αποτέλεσμα να γίνονται ευάλωτα και πιθανά θύματα εκμετάλλευσης. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναλαμβάνει δράσεις για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του φαινομένου καθώς και την υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους από όποια πλευρά κι αν το βιώνουν.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά μας που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται. To «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Βάγια και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top