Η οικογένεια του Γιακουμάκη ζήτησε να μην γίνει η συγκέντρωση εθελοντών στα Γιάννενα

Μέσω του ιδιωτικού ντεντέκτιβ

​Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που εξαφανίστηκαν τα ίχνη του 20χρονου σπουδαστή, Βαγγέλη Γιακουμάκη και η υπόθεση μοιάζει να είναι ακόμη στο μηδέν.

050315150205_5849.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τις μεγάλες και πολύωρες έρευνες δεν έχει βρεθεί ένα στοιχείο το οποίο θα οδηγήσει στην λύση του μυστηρίου, με την αγωνία για την τύχη του να έχει φτάσει στο ζενίθ.

050315150205_5209.jpg
Η συγκεκριμένη υπόθεση, φαίνεται πως έχει συγκινήσει μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι προσπαθούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο στις έρευνες εντοπισμού του. Έτσι, πολίτες δίνουν ραντεβού σε Αθήνα και Γιάννενα για να ψάξουν με μια φωτογραφία να τον βρουν.

250215155405_5962.jpg
Αν και το Σάββατο, είχαν κανονίσει συγκέντρωση στα Γιάννενα, η οικογένεια του σπουδαστή, μέσω του ιδιωτικού ντεντέκτιβ, Γιώργο Τσούκαλη, ζήτησε να μην γίνει.

Συγκεκριμένα: «Φίλες και φίλοι, θέλω αρχικά να εκφράσω την ευγνωμοσύνη τόσο εμού όσο και της οικογένειας του Βαγγέλη, με την οποία έχω την τιμή να επικοινωνώ και να συνεργάζομαι, για την αυθόρμητη, αλλά και χρήσιμη ενασχόλησή σας προκειμένου να εντοπισθεί. Θέλω ακόμη να σας παρακαλέσω τόσο προσωπικά όσο και επ' ονόματι της οικογένειάς του να αναβάλετε τη συγκέντρωση της 8/3/2015 στα Γιάννενα, σε μελλοντική ημερομηνία, διότι αφενός βρισκόμαστε στο κρισιμότερο σημείο της έρευνας, και υπάρχει πλήρης κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, αφετέρου βρίσκεται σε εξέλιξη ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση. ��ας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε την επικοινωνία μας, την οποία θεωρώ άκρως χρήσιμη και αναγκαία στην εξέλ��ξη της υπόθεσης αυτής. Με εκτίμηση, Γεώργιος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top