Γονείς μαθήτριας που έπεσε στο κενό από μπαλκόνι σε εκδρομή στη Ρώμη: «Ελπίζουμε σε ένα θαύμα»

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Αλεξάνδρειας

Γονείς μαθήτριας που έπεσε στο κενό από μπαλκόνι σε εκδρομή στη Ρώμη: «Ελπίζουμε σε ένα θαύμα»

​Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στην Αλεξάνδρεια της Ημαθίας το τι έχει συμβεί…

Η 17χρονη, η οποία, όπως σας ενημέρωσε χθες το star.gr, έπεσε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, στο κενό από τον 2ο όροφο του, ενός κεντρικού ξενοδοχείου στη Ρώμη, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Ο δήμαρχος της πόλης, Παναγιώτης Γκυρίνης, μίλησε στο πρωινό Ant1 για το περιστατικό: «Μίλησα με τους γονείς της κοπέλας για να μου πουν τα νεότερα για την υγεία της, η οποία είναι βεβαίως πάρα πολύ σοβαρή, κρίσιμη. Περιμένουν κι αυτοί όπως μου είπε και ο πατέρας ένα θαύμα και να γυρίσει πίσω».

Η νεαρή μαθήτρια, η οποία υπεβλήθη σε δυο εγχειρήσεις, φέρεται να έπεσε καταλάθος… να ήταν η κακή η ώρα. Όπως όλα δείχνουν, μέχρι στιγμής, η βουτιά στο κενό ήταν ένα ατύχημα ενώ τα σενάρια που ήθελαν τα παιδιά να είναι πιωμένα έχουν απορριφθεί.

Οι 53 συμμαθητές της 17χρονης έχουν επιστρέψει στην Αθήνα, ενώ τα δυο κορίτσια που έμεναν μαζί της κατέθεσαν στις ιταλικές Αρχές. Μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά επέστρεψαν και οι συνοδοί τους, ενώ εκεί έμεινε για γραφειοκρατικούς λόγους ο καθηγητής- αρχηγός της εκδρομής.

Το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά, ωστόσο αν κάποιος από τους συμμαθητές της νεαρής δεν θέλει να πάει, δεν θα πάρει απουσία, καθώς είναι όλοι πολύ ταλαιπωρημένοι σωματικά αλλά και ψυχολογικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top