ΜΟΝΟ στο star.gr:«Από τότε που εξαφανίστηκε ο Βαγγέλης το κλίμα στην σχολή είναι ψυχρό»

«Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ο Βαγγελάκης, τίποτα άλλο»

ΜΟΝΟ στο star.gr:«Από τότε που εξαφανίστηκε ο Βαγγέλης το κλίμα στην σχολή είναι ψυχρό»

​Παγωμένη όλη η Ελλάδα παρακολουθεί την εξαφάνιση- θρίλερ του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου.

020315161619_9128.jpg
Το star.gr επικοινώνησε με έναν σπουδαστή της σχολής, ο οποίος γνωρίζει τον Βαγγέλη και την παρέα που φέρεται να του έκανε καψόνια και μίλησε για όλα αυτά που έχουν ακουστεί. Ωστόσο, τα στοιχεία του δεν θέλει να γίνουν γνωστά.

250215155404_4668.jpg
«Είμαι πρωτοετής, όμως τον γνώριζα τον Βαγγέλη και την παρέα του! Εκείνος ήταν κλειστός χαρακτήρας, χαμηλών τόνων! Όσον αφορά όλα αυτά που ακούγονται για το bullying που δεχόταν προσωπικά, δεν είχα δει κάτι... Ακούγονταν διάφορα αλλά αν δεν δεις κάτι ο ίδιος δεν το πιστεύεις. Προσωπικά όλα αυτά τα έμαθα, αφού χάθηκε το παιδί. Στην σχολή, πλέον, είναι περίεργα τα πράγματα, το κλίμα είναι ψυχρό γιατί ξέρουμε ότι χάθηκε ένα δικό μας παιδί!»

250215203852_2168.jpg
Ο νεαρός μίλησε και για την μέρα που χάθηκαν τα ίχνη του 20χρονου. «Εκείνη την ημέρα τον είχα δει το πρωί. Περιμέναμε μέχρι να περάσει και το τελευταίο αστικό λεωφορείο μήπως και έρθει και μετά βγήκαμε και τον ψάξαμε… Από την Παρασκευή που χάθηκε μέχρι την Δευτέρα ψάχναμε»!

040315120023_3943.jpg
Ο ίδιος απηύθυνε και έκκληση στον Βαγγέλη: «Αν με ακούς γύρνα πίσω στην οικογένεια σου που σε αγαπάει» και κατέληξε: «Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ο Βαγγελάκης, τίποτα άλλο».

Της Αλέκας Νικόλα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top