ΔΕΙΤΕ που θα πέσουν βροχές και καταιγίδες σήμερα!

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού/ πρώτη ανάρτηση: 5-3-2015, 01:00

ΔΕΙΤΕ που θα πέσουν βροχές και καταιγίδες σήμερα!

​Βροχές και καταιγίδες κυρίως στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα με τοπικά ισχυρά φαινόμενα μετά το μεσημέρι και χιονοπτώσεις στα ορεινά, περιμένουμε για σήμερα!

Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν επίσης σε περιοχές της Δ. Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο, ενώ από τις απογευματινές και κυρίως κατά τις βραδινές ώρες βροχές ή καταιγίδες αναμένονται σε αρκετές περιοχές της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας, στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 1 έως 8 στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 14 βαθμούς στην Ήπειρο, από 5 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 5 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 8 έως 18 στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί, 6 με 7 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις, 7 με 8 μποφόρ, ιδιαίτερα στα βόρεια, κεντρικά και ανατολικά πελάγη. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση κατά τόπους σε θυελλώδεις 8 μποφόρ, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με μικρή εξασθένηση.

Στην Αττική

Νεφώσεις με πιθανή βροχή ή καταιγίδα αργά το βράδυ, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι και μετά το μεσημέρι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη

Βροχές κατά περιόδους με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι και μετά το μεσημέρι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top