ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ STAR: από την Αμυγδαλέζα στην Ομόνοια χωρίς λεφτά, φαγητό και στέγη!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙ��Ο ΡΕΠΟΡΤΑΖ STAR: από την Αμυγδαλέζα στην Ομόνοια χωρίς λεφτά, φαγητό και στέγη!

Άστεγοι χωρίς χρήματα και φαγητό αφήνονται στο κέντρο της Αθήνας οι μετανάστες από την Αμυγδαλέζα.

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του STAR και του Βαγγέλη Γκούμα, θα δείτε πως ζουν όσοι έφυγαν από το κέντρο φιλοξενίας και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής.

Οι δυο μετανάστες που θα δείτε στο βίντεο έχουν αφεθεί ελεύθεροι από το κέντρο της Αμυγδαλέζας και ζουν στην Αθήνα σε τραγικές συνθήκες.

Ο Ναιμ κατέβηκε πριν από μισή ώρα από το πούλμαν που μετέφερε τον ίδιο και τους υπόλοιπους μετανάστες από το κέντρο φιλοξενίας της Αμυγδαλέζας στην Ομόνοια συνοδεία της αστυνομίας.

Εδώ αρχίζουν τα μεγάλα ερωτήματα! Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι αυτοί οι άνθρωποι αφήνονταν ελεύθεροι αλλά η αστυνομία γνώριζε τον τόπο όπου θα διέμεναν.

Ο Ναιμ όμως στο επίσημο έγγραφο προσωρινής παραμονής δηλώνει άστεγος χωρίς καν προσωρινό τόπο διαμονής και δυστυχώς έμεινε νηστικός καθώς το συσσίτιο του δήμου είχε τελειώσει. Τελικός προορισμός του Ναιμ ήταν η πλατεία Κουμουνδούρου όπου έστρωσε για να κοιμηθεί στο χορτάρι.

Ο Ναιμ αποκάλυψε ότι ανάμεσα στους μετανάστες που αφέθησαν ελεύθεροι υπήρχαν και κάποιοι, οι οποίοι ήταν ασθενείς και μάλιστα σε σοβαρή κατάσταση.

Ο δεύτερος μετανάστης εγκατέλειψε την Αμυγδαλέζα και ζει σε άθλιες συνθήκες μαζί με αλλά τέσσερα άτομα σε ένα βρώμικο δωμάτιο χωρίς καμία συνθήκη υγιεινής και χωρίς μέλλον.

Την ίδια στιγμή οι κάτοικοι μιλούν για τον πόλεμο που υπάρχει ανάμεσα σε αυτούς που έφυγαν από την Αμυγδαλέζα και προσπάθησαν να ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους μετανάστες.

Από εκεί και πέρα ο κάθε ένας μπορεί να κρίνει αν ο τρόπος που ενσωματώνονται στην κοινωνία αυτοί οι δυστυχείς άνθρωποι είναι ο ιδανικός.

Την ίδια στιγμή ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών και διοικητικής ανασυγκρότησης δήλωσε ξαφνιασμένος από την εξέλιξη της όλης υπόθεσης.

Στην Αμυγδαλέζα κρατούνταν 1100 άτομα έχουν αφεθεί ελεύθεροι 330 και σύμφωνα με το σχέδιο το κέντρο πρόκειται να κλείσει σταδιακά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top