Θεσσαλονίκη: ΣΚΟΤΩΣΕ πατέρα και γιο επειδή το ένα θύμα παρενοχλούσε την σύζυγό του!

Καταδικάστηκε σε δις ισόβια για το διπλό φονικό στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: ΣΚΟΤΩΣΕ πατέρα και γιο επειδή το ένα θύμα παρενοχλούσε την σύζυγό του!

​Σε δύο φορές ισόβια καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, ο 62χρονος άντρας για το διπλό φονικό που έγινε πέρυσι τον Ιανουάριο, στη Νεάπολη, με θύματα έναν 64χρονο και τον 32χρονο γιο του.

Κίνητρο του αιματηρού επεισοδίου ήταν η ερωτική αντιζηλία, με τον κατηγορούμενο να υποστηρ��ζει στην απολογία του ότι το 64χρονο θύμα παρενοχλούσε για καιρό την 45χρονη σύζυγό του και με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι ζήτησε επανειλημμένα στον 64χρονο να την αφήσει ήσυχη.

Κατά τη δικογραφία, τη μοιραία βραδιά, ο 64χρονος πήγε μαζί με τους δύο γιους του και κάποιους φίλους τους, έξω από το σπίτι του δράστη, για να λύσουν την παρεξήγηση.
«Έπιασαν τη γυναίκα μου από τα μαλλιά και χτύπησαν τον γιο μου» είπε στην απολογία του ο δράστης, ισχυριζόμενος ότι αυτό το γεγονός «όπλισε» το χέρι του. Στη συνέχεια, ο 62χρονος ανέβηκε στο σπίτι του, άρπαξε την κυνηγητική του καραμπίνα και δολοφόνησε διαδοχικά τον πατέρα και τον έναν από τους δύο γιους του.
«Δεν ήξερα τι μου γινόταν. Τα έχασα. Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω. Φοβήθηκα» υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου, χωρίς όμως να πείσει δικαστές και ενόρκους, που τον έκριναν ομόφωνα ένοχο για τις πράξεις του.
Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου κάθισαν επίσης τέσσερις νεαροί, ανάμεσά τους κι ο δεύτερος γιος του 64χρονου θύματος, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της συμπλοκής, πράξη για την οποία τελικά αθωώθηκαν.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top