ΜΟΝΟ στο Star ο πατέρας του κατηγορούμενου για παιδεραστία: «Είναι όλα ψέματα»

«Δεν πιστεύω τίποτα»

ΜΟΝΟ στο Star ο πατέρας του κατηγορούμενου για παιδεραστία: «Είναι όλα ψέματα»

​Παγωμένη είναι η ελληνική κοινωνία από την σύλληψη ενός φερόμενου παιδεραστή στο Περιστέρι. Οι αποκαλύψεις σχετικά με την δράση του μέσω του διαδικτύου έχει προκαλέσει σοκ, ενώ το γεγονός ότι φέρεται να είχε βιάσει και στο παρελθόν μια 14χρονη και παρόλα αυτά να παρέμενε ελεύθερος, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Στο Star και στην εκπομπή «Μία» μίλησε ο πατέρας του 40χρονου, από το Περιστέρι, ο οποίος κατηγορείται για παιδεραστία και συνελήφθη την Δευτέρα, λίγο πριν βιάσει έναν 13χρονο μέσα στο βαν- γκαρσονιέρα.

«Για 16 χρόνια δούλευε σε μια εταιρία. Του κατέβασαν πολύ τον μισθό και για αυτό ανοίξαμε το μίνι μάρκετ. Δούλευε 15 ώρες την ημέρα και εγώ τον βοηθούσα για να ξεκουράζεται, να κοιμάται λίγο. Το βαν του ήταν έτσι διαμορφωμένο, είχε βάλει μέσα κάτι χαρτόνια και μια κουβέρτα από πάνω, επειδή πηγαίναμε κάθε Δευτέρα στους έμπορους και ψωνίζαμε. Έχω τρεις γιους, μόνο αυτός δεν είναι παντρεμένος. Χθες, πήγα να τον δω στην ΓΑΔΑ που τον είχαν αλλά επειδή είχα ξεχάσει την ταυτότητα μου δεν με άφησαν να τον δω. Έκαναν άνω- κάτω το δωμάτιο του και δεν βρήκαν τίποτα. Πως γίνεται; Το διάβασα αυτό για τον βιασμό της 14χρονης από τον γιο μου. Δεν το πιστεύω… Αυτά είναι όλα ψέματα! Καταρχάς έχει φιλενάδα, αυτά είναι ψέματα, αηδίες. Γιατί δεν τον συνέλαβαν το καλοκαίρι που έγινε αυτό; Εγώ δεν τα πιστεύω αυτά τα πράγματα. Αυτά είναι σχεδιασμένα από την αστυνομία. Υπάρχει λόγος… Το έχουν κάνει άλλοι καταστηματάρχες για να τον μπλέξουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top