To STAR στην Σαλαμίνα όπου έμενε η Αγγελική του Ξηρού: Τι λένε οι κάτοικοι

Οι αστυνομικοί εξετάζουν κάθε μαρτυρία

To STAR στην Σαλαμίνα όπου έμενε η Αγγελική του Ξηρού: Τι λένε οι κάτοικοι

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για τις συναντήσεις που μπορεί να είχε η 22χρονη Αγγελική στη Σαλαμίνα για το χρονικό διάστημα που κρυβόταν σε σπίτι συγγενούς μελών της Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Μια γυναίκα μιλώντας στο STAR και τον Βαγγέλη Γκούμα, υποστήριξε ότι την είχε δει μέρες πριν συλληφθεί με έναν άγνωστο άντρα έξω από το κατάστημα της. Είναι μια από τις μαρτυρίες που εξετάζει η αστυνομία…

Η έρευνα του STAR στην γύρω περιοχή έδειξε σύμφωνα μετά πρώτα στοιχεία ότι η Αγγελική δεν συνόδευε σε καμία από τις δραστηριότητες την μητέρα των δυο κρατούμενων μελών της συνομωσίας των πυρήνων της φωτιάς. Μάλιστα η μητέρα τους βοηθούσε στο συσσίτιο της εκκλησίας.

Μια γυναίκα υποστηρίζει ότι στις 19 Φεβρουαρίου το βράδυ είχε εμφανιστεί έξω από κατάστημα της πάνω σε μια μοτοσυκλέτα ένα ζευγάρι και η κοπέλα έμοιαζε στην Αγγελική όπως την είχε δει στην τηλεόραση.

Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα όπως θα δείτε και στο βίντεο ασφαλείας δεν κατέβηκε από το μηχανάκι αλλά περίμενε τον οδηγό να βγει από το κατάστημα.

H αστυνομία εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή την κάθε μαρτυρία κατοίκων της περιοχής για τις δραστηριότητες της Αγγελικής και τις συναντήσεις της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top