Μάνα αδερφών Τσάκαλου: «Δεν μπορούσα να μη βοηθήσω τα παιδιά μου»

Στο Εφετείο και οι Γεράσιμος Τσάκαλος, η σύντροφός του και ο Γιώργος Πολύδωρος-Πρώτη ανάρτηση: 03/03/2015 13:31

Μάνα αδερφών Τσάκαλου: «Δεν μπορούσα να μη βοηθήσω τα παιδιά μου»

Στο Εφετείο μεταφέρθηκαν η 60χρονη μητέρα των αδερφών Τσάκαλου αλλά και η 26χρονη σύντροφος του Γεράσιμου Τσάκαλου.

«Έχω δυο παιδιά στη φυλακή. Δεν μπορούσα να μην τα βοηθήσω. Δέχομαι την κατηγορία για υπόθαλψη εγκληματία, δεν έχω όμως σχέση με τρομοκρατία», φέρεται να υποστηρίζει ενώπιον του ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλου η 60χρονη, η οποία συνελήφθη καθώς μεταξύ άλλων φέρεται να προσέφερε καταφύγιο στο σπίτι της στη Σαλαμίνα στην Αγγελική Σπυροπούλου.

Η 26χρονη σύντροφος του Γεράσιμου Τσάκαλου, που συνελήφθη και εκείνη στο σπίτι της 60χρονης στη Σαλαμίνα μαζί με την Αγγελική Σπυροπούλου, αρνείται τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί. Μάλιστα φέρεται να υποστηρίζει πως πήγε για να ταΐσει τα σκυλιά της οικογένειας Τσάκαλου ενώ δεν ήξερε ότι εκεί κρυβόταν η 22χρονη καταζητούμενη.

Ενώπιον του εφέτη ανακριτή, οδηγήθηκαν τα προφυλακισμένα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς, Χρήστος Τσάκαλος και Γιώργος Πολύδωρος, προκειμένου να απολογηθούν για το σχέδιο «Γοργοπόταμος» που είχε σκοπό την απόδραση των φυλακισμένων μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης.

2253523.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Τσάκαλος προτίθεται να κάνει μια πολιτική δήλωση στην οποία θα καταγγέλλει ότι έχουν συλληφθεί μέλη του στενού συγγενικού του περιβάλλοντος με σκοπό να δημιουργηθεί πίεση στα προφυλακισμένα μέλη των Πυρήνων.

Στον ειδικό εφέτη ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας αναμένεται να απολογηθεί, την Πέμπτη, η Αγγελική Σπυροπούλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top