Τι λέει ο πατέρας της Αγγελικής στο STAR μετά την σύλληψη της κόρης του

Θα είναι στο πλευρό της δηλώνει ο κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος

Τι λέει ο πατέρας της Αγγελικής στο STAR μετά την σύλληψη της κόρης του

Το μεγάλο «αφεντικό» ήταν η Αγγελική, καθώς σύμφωνα με στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής είχε υπό τον έλεγχο της τον ''Μανώλη'' της 17 Νοέμβρη και κανόνιζε τα πάντα. Ο πατέρας της μίλησε στο STAR και δεν έκρυψε την ανακούφιση του για την σύλληψή της.

«Τώρα καλά είμαι.... Σίγουρα είμαι ανακουφισμένος από τη στιγμή που αυτή τη στιγμή είναι καλά και ξέρω ότι είναι καλά. Σίγουρα είμαι ανακουφισμένος» παραδέχεται ο πατέρας της Αγγελικής, κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

«Τι λέτε τώρα; Μα δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν πατέρα και για μια μάνα από αυτό το πράγμα. Να μην ξέρεις που είναι το παιδί σου, αν είναι καλά. Τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι είναι καλά και όλα τα υπόλοιπα σιγά σιγά… θα βρούμε την άκρη» προσθέτει ο ίδιος.

Ο αρχηγικός της ρόλος φαίνεται μέσα και από τα περίπου 200 χειρόγραφα μηνύματα της 22χρονης που βρέθηκαν στις γιάφκες, όταν η Αντιτρομοκρατική κατάφερε να τα αποκρυπτογραφήσει. Τότε, η Αγγελική φερόταν να είναι εκνευρισμένη με τον Χριστόδουλο Ξηρό και τα φυλακισμένα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς να θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση.

«Όχι βέβαια (σ.σ δεν είχα επικοινωνία μαζί της). Αν είχα επικοινωνία θα είχε παραδοθεί και νωρίτερα πιστεύω. Φυσικά και θα είμαι (σ.σ στο πλευρό της). Αυτό το έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή» συμπληρώνει ο πατέρας της συλληφθείσας Αγγελικής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top