Στο Εφετείο οι 3 γυναίκες που συνελήφθησαν: Ο ρόλος- κλειδί της μητέρας των αδελφών Τσάκαλου

Κατηγορούνται για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση

Στο Εφετείο οι 3 γυναίκες που συνελήφθησαν: Ο ρόλος- κλειδί της μητέρας των αδελφών Τσάκαλου

​Το απόγευμα της Δευτέρας, λίγο μετά τις 19:00, έφτασαν στο Εφετείο η Αγγελική και οι δύο γυναίκες, η 26χρονη σύντροφος του Γεράσιμου Τσάκαλου και η 60χρονη μητέρα των αδερφών Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου, οι οποίες συνελήφθησαν σήμερα για την υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού.

2253497.jpg
Οι δυο γυναίκες κατηγορούνται για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, ενώ η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου φέρεται να είχε ρόλο- κλειδί.

Εκείνη φαίνεται πως είχε δώσει 5.000 ευρώ σε 36χρονη φίλη της για να τα δώσει στην Αγγελική, η οποία τον τελευταίο καιρό έμενε στο σπίτι της 60χρονης στην Σαλαμίνα, όπου και συνελήφθη.

2253487.jpg
Την ίδια στιγμή, η ίδια εικάζεται ότι τελικά είχε πιο ενεργό ρόλο… καθώς βρέθηκε επιστολή προς την Αγγελική και τον Χριστόδουλο Ξηρό, ενός εκ των γιων της, ο οποίος κατηγορείται ότι είναι μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς», που εκείνος αναφέρεται στην μητέρα του, γράφοντας: «Δώστε τα πράγματα στη μητέρα μου. Μην ανησυχείτε για αποτυπώματα και DNA. Ξέρει να τα καθαρίζει πολύ καλά.»

2253289.jpg
Αυτό το οποίο κάνει τους αστυνομικούς να βλέπουν την μητέρα ως πρόσωπο- κλειδί της οργάνωσης είναι και οι επαφές που είχε με τους «Πυρήνες» καθώς τους επισκεπτόταν πολύ συχνά, στις φυλακές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top