Καρέ-καρέ η σύλληψη της 22χρονης Αγγελικής Σπυροπούλου

Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στην μονακατοικία-καταφύγιο στην Σαλαμίνα

Καρέ-καρέ η σύλληψη της 22χρονης Αγγελικής Σπυροπούλου

Εδώ και περίπου δύο μέρες είχαν φτάσει πληροφορίες στην Αντιτρομοκρατική ότι η Αγγελική Σπυροπούλου, συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, είχε βρει καταφύγιο στη Σαλαμίνα, στο σπίτι της μητέρας των προφυλακισμένων μελών των Πυρήνων της Φωτιάς, των αδερφών Τσάκαλου.

Έτσι, σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε η επέμβαση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στην εν λόγω μονοκατοικία η οποία βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο του νησιού, επί της οδού Αγίου Γερασίμου. Μαζί με την Αγγελική ήταν και η σύντροφος του Γεράσιμου Τσάκαλου η οποία και συνελήφθη.

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής παρέμειναν για τουλάχιστον δύο ώρες στην μονοκατοικία ενώ η Αγγελική παρέμεινε αμίλητη. Προφανώς θα έχει πάρει οδηγίες από τους Πυρήνες για το τι πρέπει να κάνει σε περίπτωση που συλληφθεί.

Παράλληλα πληροφορίες λένε πως η Αγγελική μετά και τις συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο, δεν είχε πού να πάει και έτσι το εν λόγω σπίτι ήταν το τελευταίο καταφύγιο που θα μπορούσε να έχει και στο οποίο ένιωθε προστατευμένη.

Να σημειωθεί ότι η περιοχή στην οποία βρίσκεται η μονοκατοικία στη Σαλαμίνα είναι αποκλεισμένη από την Αντιτρομοκρατική η οποία συνεχίζει τις έρευνες.

Οι κάτοικοι της περιοχής πάντως, λένε πως είχαν δει την 22χρονη, αλλά λό��ω του ότι είχε αλλοιώσει κάποια χαρακτηριστικά της, δεν την είχαν αναγνωρίσει. Μάλιστα όπως προσθέτουν η νεαρή ήταν λιγομίλητη.

Μετά τη σύλληψη της νεαρής, συνελήφθη και η μητέρα των αδελφών Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου.

Η Αθηνά Τσάκαλου είχε μεταβεί στον ειδικό εφέτη-ανακριτή, αρμόδιο για την τρομοκρατία, ο οποίος την είχε καλέσει να καταθέσει έπειτα από τη σύλληψη της 36χρονης που συνελήφθη επίσης για την υπόθεση Ξηρού, χθες (Κυριακή), στο Αιάντειο της Σαλαμίνας.

Μετά την έξοδό της από τον ανακριτή, όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής, οι οποίοι νωρίτερα είχαν προχωρήσει στη σύλληψη της 22χρονης Αγγελικής.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία διενεργεί προανάκριση για τον ρόλο της στην όλη υπόθεση και θα σχηματιστεί δικογραφία με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη η 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου, φερόμενο μέλος των Πυρήνων

Η Αγγελική Σπυροπούλου ήταν το μεγάλο αφεντικό-Ποιος ο ρόλος της

Στην Αντιτρομοκρατική η 22χρονη Αγγελική: Με καστανά μαλλιά, φουλάρι και παγωμένο βλέμμα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top