Στην Αντιτρομοκρατική η 22χρονη Αγγελική με καστανά μαλλιά και καλυμμένο το πρόσωπο της

Συνελήφθη η Αθηνά Τσάκαλου και η σύντροφος του Γεράσιμου Τσάκαλου

Στην Αντιτρομοκρατική η 22χρονη Αγγελική με καστανά μαλλιά και καλυμμένο το πρόσωπο της

​Στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής στο 12ο όροφο της ΓΑΔΑ οδηγήθηκε η συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, η 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου.

Η νεαρή είχε φροντίσει να αλλοιώσει κατά το δυνατόν τα χαρακτηριστικά της εμφάνισής της. Είχε βάψει τα μαλλιά της καστανά, φορούσε κασκόλ το οποίο είχε τυλίξει στο κεφάλι της για να μην μπορέσουν να την απαθανατίσουν οι φωτογράφοι και οι cameramen. Ήταν αμίλητη και με παγωμένο βλέμμα.

2253290.jpg
Η 22χρονη Αγγελική συνελήφθη σήμερα το πρωί στην οδό Αγίου Γερασίμου 60 στην Σαλαμίνα, στο σπίτι της μητέρας των αδερφών Τσάκαλου που έχουν καταδικαστεί για συμμετοχή στην οργάνωση Πυρήνες της Φωτιάς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εμφανιζόταν με το όνομα, Εύη Στατίδη.

Πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει η επιλογή της 22χρονης να μείνει στο σπίτι της μητέρας προφυλακισμένου των Πυρήνων. Εικάζεται ότι από την μία, μπορεί εκεί να ένιωθε ασφάλεια και να είχε ψυχολογική υποστήριξη, και από την άλλη ότι μπορεί να είχε εγκλωβιστεί και να μην είχε άλλες επιλογές.


2253291 (1).jpg

2253292.jpg

Παράλληλα, και η Αθηνά Τσάκαλου, μητέρα των προφυλακισθέντων, συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία, έξω από το γραφείο του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή, όπου είχε μεταβεί σαν μάρτυρας, για να δώσει κατάθεση υπέρ της 36χρονης "αγγελιοφόρου" που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο.

Ο ειδικός εφέτης ανακριτής δεν της πήρε κατάθεση λόγω φόρτου εργασίας και η Αθηνά Τσάκαλου συνελήφθη βγαίνοντας από το Εφετείο.

2253293 (1).jpg
Επίσης, συνελήφθη στη Σαλαμίνα και η σύντροφος του Γεράσιμου Τσάκαλου, με τις ίδιες κατηγορίες περί υπόθαλψης εγκληματία. Οδηγήθηκε και εκείνη στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής.

2253287 (1).jpg
2253289 (1).jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη η 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου, φερόμενο μέλος των Πυρήνων

ΜΟΝΟ στο STAR: ΔΕΙΤΕ πως είναι σήμερα η Αγγελική του Ξηρού!

ΑΥΤΗ είναι η καταζητούμενη Αγγελική του Ξηρού – στη δημοσιότητα τα στοιχεία της!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top