Μητέρα Βαγγέλη: Ελπίζω ότι ο γιος μου θα βρεθεί. Ευχαριστώ όσους κινητοποιήθηκαν

Νέα στοιχεία για τον εξαφανισμένο φοιτητή: «Άκουσα φωνές στις τουαλέτες»

Μητέρα Βαγγέλη: Ελπίζω ότι ο γιος μου θα βρεθεί. Ευχαριστώ όσους κινητοποιήθηκαν

Έκδηλη ήταν η συγκίνηση στην οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη για την ανταπόκριση των εθελοντών στο κάλεσμα μέσω facebook για την αναζήτηση του εξαφανισμένου νεαρού.

Πολλές δεκάδες ανθρώπων έδωσαν το παρών στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά και κρατώντας φωτογραφίες του Βαγγέλη ξεκίνησαν να ψάχνουν για στοιχεία και μαρτυρίες για τον εξαφανισμένο νεαρό.

2252462.jpg
«Ελπίζω ότι ο Βαγγέλης θα βρεθεί σήμερα γιατί βλέπω ότι όλος ο κόσμος τον αγαπάει και είναι διπλά μας. Η νεολαία έκανε αυτή την κίνηση από μόνη της. Τα ευχαριστώ πάρα πολύ τα παιδιά» δήλωσε η μητέρα του Βαγγέλη, Μαρία Γιακουμάκη.

2252469.jpg
Οι έρευνες των εθελοντών συνεχίστηκαν μέχρι αργά το απόγευμα ενώ αρκετοί σκοπεύουν να συνεχίσουν και αύριο, μιας και ο Βαγγέλης δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής.

Νέα στοιχεία για τον εξαφανισμένο φοιτητή

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την χθεσινή εκπομπή «Φως στο τούνελ», ο 20χρονος αγνοούμενος απ’ το Ρέθυμνο δεν έφτασε στην πόλη των Ιωαννίνων όπως αρχικά είχε λεχθεί. Βγήκε οργισμένος από τη Σχολή, κινήθηκε εκεί γύρω και επέστρεψε.

Το γεγονός επιβεβαίωσε μάρτυρας απ’ τη Γαλακτοκομική Σχολή που μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη. Γύρω στις τρεις παρά τέταρτο είδε τον Βαγγέλη στο χώρο της Εστίας και του μίλησε. Η μαρτυρία της για την ώρα διασταυρώθηκε και για τους χώρους όπου είχε κινηθεί πριν τον δει.

Σημαντική είναι η μαρτυρία ενός άλλου φοιτητή. Όπως είπε, γύρω στις δύο παρά τέταρτο που ο Βαγγέλης βγήκε απ’ το δωμάτιο του για να πάει στις εξωτερικές τουαλέτες, άκουσε δυνατές φωνές και στη συνέχεια την πόρτα του δωματίου ν’ ανοίγει και να κλείνει με δύναμη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top