Μόνο στο Ελληνικό Δημόσιο: Παύθηκε μετά από 10 χρόνια κοπάνας!

Απίστευτο περιστατικό στο νοσοκομείο Αιγίου…

Αυτά συμβαίνουν μόνο στο Ελληνικό Δημόσιο!

Νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Αιγίου παύθηκε οριστικά από τα καθήκοντα της δέκα ολόκληρα χρόνια μετά την αδικαιολόγητη και προκλητική απουσία της από το νοσοκομείο!

Η «κοπανατζού» νοσηλεύτρια ήταν κάτι σαν κοινό μυστικό στο μικρό νοσοκομείο της Αχαΐας την τελευταία δεκαετία. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου που μίλησαν στο protothema.gr, η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια είχε κάλυψη από τους υπεύθυνους για μεγάλο διάστημα στην προκλητική συμπεριφορά της.

«Από το 2004 άρχισε να απουσιάζει συστηματικά για μεγάλα διαστήματα, που ξεπερνούσαν τις νόμιμες άδειες που δικαιούταν. Π.χ. αναρρωτικές, εκπαιδευτικές, με ή άνευ αποδοχών, ό,τι άδεια υπήρχε γράφονταν στα βιβλία για τη συγκεκριμένη νοσηλεύτρια. Κατά καιρούς της γίνονταν επιπλήξεις και συστάσεις, ωστόσο στην καλύτερη περίπτωση εμφανιζόταν στη θέση της δυο τρεις ώρες της βάρδιας της» λέει στέλεχος της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Σύμφωνα με εργαζόμενους, στο πλαίσιο της κακώς εννοούμενης αλληλεγγύης και συναδελφικότητας, οι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του νοσοκομείου φρόντιζαν να τη μετακινούν από κλινική σε κλινική ώστε να μην αποκαλυφθεί η δυσλειτουργία που προκαλούσε η νοσηλεύτρια με τη συμπεριφορά της.

Τελικά, το θέμα της επί μακρόν και αδικαιολογήτως απουσίας της νοσηλεύτριας τέθηκε στο ΔΣ του νοσοκομείου τον Αύγουστο του 2012, και το συμβούλιο αποφάσισε να το παραπέμψει στο πειθαρχικό συμβούλιο, επειδή το παράπτωμα υπερέβαινε τις αρμοδιότητες του. Η πειθαρχική διαδικασία δρομολογήθηκε και ολοκληρώθηκε τρία χρόνια αργότερα, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2015 οδηγώντας την εκτός ΕΣΥ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top