Σε ��οτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στη Μάνδρα Αττικής-Άνθρωποι εγκλωβίστηκαν και κινδύνεψαν

Προβλήματα και στη Ζάκυνθο

Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στη Μάνδρα Αττικής-Άνθρωποι εγκλωβίστηκαν και κινδύνεψαν

​Μεγάλες είναι οι καταστροφές στην Μάνδρα Αττικής η οποία πνίγηκε από τη βροχή αλλά και τη λάσπη, εξαιτίας της χθεσινής κακοκαιρίας. Η νεροποντή μετέτρεψε τους δρόμους σε ορμητικούς χειμάρρους, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν ενώ δεκάδες ήταν τα σπίτια που πλημμύρισαν.

Η πυροσβεστική χρειάστηκε να απεγκλωβίσει έξι άτομα από τα σπίτια τους, αλλά και ακόμη δύο άτομα που εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους.

Δεκάδες είναι τα αυτοκίνητα που έχουν υποστεί ζημιές, πολλά σπίτια και καταστήματα.

Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική έχει δεχθεί πάνω από 30 κλήσεις για άντληση υδάτων, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει 13 οχήματα με 28 πυροσβέστες.

Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή, τα σχολεία παραμένουν κλειστά και για την ώρα γίνεται απολογισμός των ζημιών και καταστροφών στην περιοχή.

Πλημμύρες και εκτεταμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σημειώθηκαν χθες το βράδυ και σε δεκάδες χωριά της Ζακύνθου μετά από πολύωρες βροχοπτώσεις.

Δύο γυναίκες κινδύνεψαν όταν τα οχήματά τους εγκλωβίστηκαν στην περιοχή Λαγανά και χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική υπηρεσία για να τις σώσει.

Το ποτάμι του Αγίου Χαραλάμπη πλημμύρισε στο ύψος του αεροδρομίου Ζακύνθου με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό Ζακύνθου - Κερίου και χρειάσθηκε να παρέμβουν ερπυστριοφόρα οχήματα του Δήμου .

Από τις βροχές πλημμύρισαν διάφορες περιοχές σε Μουζάκι, Καταστάρι, Λαγανά, Αγγερικό, Άγιο Σώστη Λαγοπόδο, Πηγαδάκια, Αλυκανά και αλλού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top