Ρόδος: Καταδικάστηκε 37χρονος καθηγητής που έκανε cyber sex με 12χρονη μαθήτρια του!

Του έστελνε μηνύματα στο facebook

Ρόδος: Καταδικάστηκε 37χρονος καθηγητής που έκανε cyber sex με 12χρονη μαθήτρια του!

Σε φυλάκιση τριών ετών με αναστολή καταδικάστηκε καθηγητής στη Ρόδο καθώς έκανε cyber sex με μαθήτρια του στο facebook, με την εισαγγελία της έδρας να είναι καταπέλτης για τον 37χρονο εκπαιδευτικό.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 12χρονη μαθήτρια έστειλε πριν από δυο χρόνια αίτημα φιλίας στον καθηγητή της στο facebook. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του εκπαιδευτικού που πίστευε αρχικά ότι η μαθήτρια ήταν 14 ετών, άρχισε να τον "πολιορκεί " με τον ίδιο, όπως είπε στην αρχή, να αντιστέκεται.

Οι διάλογοι μεταξύ του 37χρονου καθηγητή και της 12χρονης μαθήτρια σοκάρουν.

Kαθηγητής: «Ναι και εγω θα ‘θελα να κάναμε κάτι γιατί θα ‘ταν ωραία εμπειρία και για τους δυο μας, αλλά δε μπορώ να το ρισκάρω γιατί αν μαθευτεί την έβαψα απ' όλες τις απόψεις… Μπορώ να πάω φυλακή γιατί είσαι ανήλικη ή να χάσω τη δουλειά μου και αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα… καταλαβαίνεις;;»

Μαθήτρια: «Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω, άστα όλα πάνω μου, τα έχω ξαναφτιάξει με καθηγητή και σε πληροφορώ δεν το έμαθε κανείς ότι τα είχαμε και ούτε πρόκειται. Άστο πάνω μου που σου λέω, πες μου μόνο ένα ναι σε παρακαλώ σε θέλω πολύ. Τι ζητάω; Ζητάω πολλά; Δε νομίζω. Μετά το σχολείο πάμε κάπου που ξέρω, που δεν μας βλέπει κανείς, έτσι έκανα και με τον άλλο καθηγητή»

Καθηγητής: «Πού δηλαδή και πως; Σε αμάξι ή σε σπίτι;»

Μαθήτρια: «Σε αμάξι να μην μας δει κανείς και πάνω στο νεκροταφείο που δεν πάνε και πολλοί. Έτσι έκανα και με τον άλλον καθηγητή ακριβώς»

Το δικαστήριο έκρινε τον καθηγητή ένοχο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της 12χρονης τότε μαθήτριας και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top