Πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας: Έβαλαν φωτιές σε κάδους και αμάξια

Έσπασαν με σφυριά βιτρίνες καταστημάτων

Πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας: Έβαλαν φωτιές σε κάδους και αμάξια

​Καταστροφές και μεγάλες ζημιές σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσαν το βράδυ της Πέμπτης άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο μετά από την «αντικρατική, αντικαπιταλιστική» πορεία που πραγματοποίησαν, ενάντια στη συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους της.

10314483_850397935005829_8862394877581199060_n.jpg
Περίπου 300 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και στη συνέχεια ξεκίνησαν πορεία προς τη Βουλή. Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς έσπασαν τις βιτρίνες καταστημάτων με σφυριά στη Βουκουρεστίου και στην Πανεπιστημίου, ενώ έσπασαν και έβαλαν φωτιά σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Στουρνάρη.
B-yoKztUUAAQOsR.jpg
Στην συνέχεια οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Πολυτεχνείο, όπου έβαλαν φωτιές σε κάδους. Η Αστυνομία και οι άντρες των ΜΑΤ ήταν εκεί, ωστόσο βρίσκονταν σε διακριτική απόσταση.

B-yoMKwUcAA-5gq.jpg
Επίσης, διαδηλωτές επιτέθηκαν σε άντρες των ΜΑΤ, ρίχνοντας εναντίον τους βόμβες μολότοφ, στην οδό Τζωρτζ, στην Πλατεία Κάνιγγος, ενώ στις φλόγες τυλίχθηκε και ένα αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Κάνιγγος και Καποδιστρίου. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άντρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι έσβησαν την φωτιά.

B-y9P6RWsAAwdN5.jpg
B-y9QlFW4AADVtE.jpg


B-y9QN4XIAATZrh.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top