ΘΡΗΝΟΣ στην Ηλεία: ΑΥΤΟ είναι το 30χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με λεωφορείο

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι

ΘΡΗΝΟΣ στην Ηλεία: ΑΥΤΟ είναι το 30χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με λεωφορείο

Μοιραία ήταν η σύγκρουση του αυτοκινήτου ενός 30χρονου με τουριστικό λεωφορείο, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος του Αλισσού, το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας (23/2), αφού ο ίδιος ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια.

Ο θάνατος του Βασίλη Βασιλικιώτη από το Χάβαρι Αμαλιάδας, ήταν ακαριαίος και ο χαμός του βύθισε στο πένθος την Ηλεία.

vasilikiotis-1.jpg
Ο 30χρονος είχε σπουδάσει στο ΤΕΙ Πατρών στα δομικά έργα, αγαπούσε πολύ τη μουσική, έπαιζε μπουζούκι και τραγουδούσε. Το τριήμερο της Αποκριάς βρέθηκε στην Πάτρα για τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού και το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Καθώς κατευθυνόταν από την Πάτρα στον Πύργο, πιθανότατα λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου εξαιτίας της βροχόπτωσης, έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με τουριστικό λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Κεφαλονιά- Αθήνα και μετέφερε 45 επιβάτες.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Ο Βασίλης απεγκλωβίστηκε λίγη ώρα αργότερα. Στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε και επίσημα από τους γιατρούς ο θάνατός του, ο οποίος επήλθε από βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το μεσημέρι της Τρίτης, οι γονείς, ο μεγαλύτερος αδελφός του, συγγενείς και φίλοι του είπαν το τελευταίο αντίο στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας Χαβαρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top