Bild: αφιέρωμα στην γυναίκα του Γιάνη Βαρουφάκη!

Τον στηρίζει σε κάθε του βήμα

Bild: αφιέρωμα στην γυναίκα του Γιάνη Βαρουφάκη!

​Ένα αφιέρωμα έκανε η γερμανική εφημερίδα Bild στην Δανάη Στράτου, την σύζυγο του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη!

gjdgjdgh.jpg
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι αν και πολλές γυναίκες στην χώρα του είναι θύματα της γοητείας του, εκείνος είναι «πιασμένος»! Από το 2005 ζει με την 50χρονη Δανάη Στράτου αναφέρει η εφημερίδα και συνεχίζει:

«Η ξανθιά καλλιτέχνις γεννήθηκε στην Αθήνα. Το 1999 εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Μπιενάλε της Βενετίας. Τα έργα της έχουν παρουσιαστεί σε εκθέσεις στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τις ΗΠΑ, την Τουρκία, την Ισπανία και την Αρμενία. Η Δανάη Στράτου είναι διασημότητα στην πατρίδα της. Προέρχεται από μία οικογένεια βιομηχάνων. Ο παππούς της, ήταν συνιδιοκτήτης ενός μεγάλου εργοστασίου βάμβακος. Η μητέρα της είναι επίσης εικαστικός».

ghkyu.jpg
Στην συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρεται και στον έρωτα του ζευγαριού! Ο ένας στηρίζει τον άλλον σε κάθε ευκαιρία!

Μάλιστα, όπως γράφει η Bild, «ο υπουργός Οικονομικών έχει παραπομπή στο blog του που οδηγεί απευθείας στο site της συζύγου του, ενώ εκείνη τουιτάρει συνεχώς βίντεο και άρθρα εφημερίδων που αναφέρονται στον σύζυγό της. Το 2010 ίδρυσαν από κοινού τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Vital Space» καταλήγει η γερμανική εφημερίδα.
kjhkyhuk.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top