Υπόθεση εκτέλεσης 47χρονου αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού- Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών;

Σημαντικό το υλικό από τις κάμερες κυκλοφορίας και οι καταθέσεις των συναδέλφων

Υπόθεση εκτέλεσης 47χρονου αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού- Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών;

Η δολοφονία του 47χρονου αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, το απόγευμα του Σαββάτου 21/2, έξω από το σπίτι του στη Στυλίδα, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο άτυχος αρχιφύλακας βγήκε από το σπίτι του, στον οικισμό Κουβέλα Αχινού, και μπήκε στο τζιπ του, που βρισκόταν ακριβώς απέναντι. Λίγο μετά άγνωστοι τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ κι ένα όπλο 9 χιλιοστών, με τον 47χρονο να πέφτει νεκρός στο διπλανό κάθισμα.

Οι δράστες δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί, ωστόσο οι αρχές αναζητούν το σκουρόχρωμο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες. Για το σκοπό αυτό, εκτός από τις εκτεταμένες έρευνες, έχουν ζητήσει το υλικό από τις κάμερες κυκλοφορίας της εθνικής οδού, μιας που το σημείο στο οποίο εκτελέστηκε ο αρχιφύλακας ήταν πολύ κοντά.

Την ίδια ώρα, το καλάσνικοφ της στυγερής δολοφονίας δίνει στοιχεία, καθώς είναι γνώριμο στην αστυνομία. Το ίδιο όπλο έχει χρησιμοποιηθεί ξανά, τον Σεπτέμβριο του 2012, σε απόπειρα ληστείας υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, στον Ασπρόπυργο.

Επόμενο βήμα για τους αστυνομικούς είναι οι καταθέσεις κυρίως από τον επαγγελματικό χώρο του άτυχου αρχιφύλακα, τόσο από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου ήταν παλιότερα, όσο και από τις φυλακές Δομοκού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top