ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ τα μηνύματα της αδελφής του Βαγγέλη: «Βρείτε τον αδελφό μου, σας παρακαλώ»

Αγνοείται για 18η μέρα

​Συνεχίζεται για 18η μέρα το θρίλερ της εξαφάνισης του 20χρονου σπουδαστή στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, με την οικογένεια του να αγωνιά πιο πολύ από ποτέ…


Η αδελφή του εξαφανισμένου νεαρού, Ελένη, προσπαθεί μέσω των social media να κάνει γνωστό το θέμα ενώ κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει!

Συγκλονιστικό είναι το μήνυμα με το οποίο συνόδεψε μια φωτογραφία του Βαγγέλη και το οποίο έγραφε: «Βρείτε τον αδελφό μου, σας παρακαλώ… Μόνο εσείς μπορείτε»!


Μάλιστα, η κοπέλα έγραψε και μια μαντινάδα για τον αδελφό της, με την οποία συνόδευσε άλλη φωτογραφία του. «Θεέ μου και να κατείχα που είναι, που κοιμάται… να τον εβρώ και να του πω «πάντα κοντά σου θα’ μαι».

Η ίδια «ανέβασε» και τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες του, μιας και «τραβήχτηκαν» μια μέρα πριν χαθούν τα ίχνη του.


Την ίδια στιγμή, σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με τα «καψόνια» που έκανε παρέα κρητικών στον 20χρονο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τον είχαν κάνει ακόμη και juke box… καθώς τον είχαν κλείσει μέσα στην ντουλάπα και δεν τον άφηναν να βγει αν δεν τους τραγουδούσε!


Όπως φαίνεται, εκείνοι δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι ο Βαγγέλης ήταν χαμηλών τόνων, παρά το γεγονός πως ήταν από την Κρήτη. Θεωρούσαν ότι θα έπρεπε να φέρεται «σαν σκληρός άντρας που δεν μασάει με τίποτα».


Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν ο ξυλοδαρμός του Βαγγέλη πριν από περίπου 10 μήνες, όταν 4 συμφοιτητές του, τον έκλεισαν σε ένα δωμάτιο και άρχισαν να τον βρίζουν και να τον χτυπάνε λέγοντας του «Εσύ είσαι από την Κρήτη. Θα φέρεσαι σαν Κρητικός».


Μετά το βίαιο αυτό περιστατικό, ο 20χρονος ζήτησε να αλλάξει δωμάτιο και μεταφέρθηκε σε ένα που δεν είχε συγκάτοικο, αλλά η ψυχολογία του έδειχνε εμφανώς πεσμένη, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν την περίπτωση να είχε υποστεί και βασανιστήρια για τα οποία ντρεπόταν να μιλήσει.