Σελίδα στο Facebook για τον Γιακουμάκη:Με μαντινάδες,μηνύματα και ΦΩΤΟ γυρεύουν ένα σημάδι του

Διαδικτυακός συναγερμός για τον 20χρονο αγνοούμενο φοιτητή

Σελίδα στο Facebook για τον Γιακουμάκη:Με μαντινάδες,μηνύματα και ΦΩΤΟ γυρεύουν ένα σημάδι του

​Σελίδα στο Facebook,προκειμένου να βοηθήσουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη που αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου, δημιούργησαν φίλοι και συγγενείς του νεαρού.

ARXIKO.jpg

Στην σελίδα που δημιουργήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου έχουν ήδη κάνει like πάνω από 11.200 χρήστες σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια άκρη στο πολύ μπλεγμένο νήμα της υπόθεσης εξαφάνισης του φοιτητή.

SELIDA.jpg

Μέσω του Facebook άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του Βαγγέλη, αντλούν στοιχεία και πληροφορίες, ενώ δημοσιεύουν όλες τις εξελίξεις στις έρευνες και πολλές εικόνες του φοιτητή για να γίνει πιο αναγνωρίσιμος.

Μέχρι και μαντινάδες αναρτούν για τον Βαγγέλη, θέλοντας να δείξουν πόσο τους λείπει. Το star.gr εντόπισε μία από αυτές «Θεέ μου και να κατεχα, που είναι που κοιμάται.... Να τονε βρω και να του πω. "ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΙ"».

madinada.jpg

madinada2.jpg

Στις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ της σελίδας αναφέρονται τα εξής: «O 20χρονος φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης, από τους Αρμένους αγνοείται από το απόγευμα της Παρασκευής 6/2 όταν εξαφανίστηκε από τα Γιάννενα, όπου σπουδάζει στην σχολή Γαλακτοκομίας του ΤΕΙ. Οι αστυνομικές αρχές των Ιωαννίνων πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα. Ο φοιτητής που βλέπετε στην φωτογραφία όταν εξαφανίστηκε φέρεται να φορούσε σκούρο μπλε τζιν παντελόνι, μαύρα αθλητικά παπούτσια, φούτερ ζακέτα σκούρα μπλε με κουκούλα και με στάμπα '' ITALIA''. Έχει ανάστημα 1,75 και είναι ελαφρώς αξύριστος. Παρακαλείται οποιοσδήποτε στα Γιάννενα, φοιτητής ή φίλος του που γνωρίζει οτιδήποτε να ενημερώσει την αστυνομία».

Δείτε επίσης: ΛΥΓΙΣΕ η μάνα του αγνοούμενου φοιτητή:Βαγγέλη…επικοινώνησε μαζί μας–ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top