Αποκλειστικό: Συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας που έπεσε θύμα των βασανιστών με τα σφυριά

Την χτυπούσαν με μανία στο κεφάλι

Αποκλειστικό: Συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας που έπεσε θύμα των βασανιστών με τα σφυριά

​Με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα με το σφυρί στο κεφάλι της αλλά και σε όλο της το σώμα μια ηλικιωμένη γυναίκα από τον Πειραιά, προσπαθεί να αναρρώσει μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από μέλος της συμμορίας με τα σφυριά.

«Εγώ ήμουν αιμόφυρτη και σερνόμουν στο έδαφος για να ειδοποιήσω τα παιδιά μου. Του λέω “αγόρι μου θα με σκοτώσεις;”» λέει με τρεμάμενη φωνή στην κάμερα του Star η ηλικιωμένη γυναίκα.

Ο άγνωστος άνδρας που μπήκε στο σπίτι της αν και είδε ότι ο άνθρωπος που πήγε να ληστέψει ήταν μια υπέργηρη αδύναμη γυναίκα, άρχισε να την χτυπάει με δύναμη με ένα σφυρί.

Ο αδίστακτος δράστης δεν σταμάτησε να ξυλοκοπεί την γυναίκα παρά τις εκκλήσεις της να σταματήσει.

«Πήγε στην τουαλέτα όπου είχα κάποια χρυσαφικά και τα πήρε. Στην συνέχεια άνοιγε τα συρτάρια. Τότε του είπα “Αγόρι μου δεν έχεις μανούλα; Δεν έχεις γιαγιά; Δεν πειράζει παιδί μου, να έχεις την ευχή μου.”» σημείωσε η ίδια προσθέτοντας «Μου έκανε κάταγμα στο κεφάλι».

Σε λίγη απόσταση από το σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας, ένας ιδιοκτήτης ενός κρεοπωλείου, είπε στο Star ότι την Τσικνοπέμπτη, άγνωστος μπήκε στο κρεοπωλείο και αφού έσπασε την πόρτα, του άρπαξε τις εισπράξεις της ημέρας.

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας το οποίο εξασφάλισε το STAR, φαίνονται οι αστραπιαίες κινήσεις του δράστη ο οποίος μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα άρπαξε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και εξαφανίστηκε. Η αστυνομία συνέλαβε τρία μέλη της συμμορίας με τα σφυριά αλλά οι κάτοικοι, αισθάνονται ακόμη ανασφαλείς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top