Στην Πάτρα χορεύουν με την Μέρκελ και γλεντούν με τον Σαμαρά-Γεμάτα τα ξενοδοχεία-Τίγκα τα ΚΤΕΛ

Σε γιορτινό mood η πόλη το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς

Στην Πάτρα χορεύουν με την Μέρκελ και γλεντούν με τον Σαμαρά-Γεμάτα τα ξενοδοχεία-Τίγκα τα ΚΤΕΛ

​Τραγουδώντας κλασικά αποκριάτικα μουσικά κομμάτια, όπως το «πατρινό Καρναβάλι για πάντα», «το εργαλείο, τα κάνω όλα μετά τις δύο», θα παρελάσουν στους δρόμους της Πάτρας σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, 141 πληρώματα και συνολικά 35.000 καρναβαλιστές.

Ντόπιοι αλλά και πλήθος επισκεπτών, που καταφθάνουν στην καρναβαλική πρωτεύουσα, είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και να γλεντήσουν με την ψυχή τους το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Πατρινού Καρναβαλιού.

Στη νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου πρωταγωνιστές είναι τα πληρώματα του Κρυμμένου Θησαυρού, που διαδέχονται τα άρματα του Δήμου, τα οποία αναμένεται να μαγνητίσουν τα βλέμματα.

patra.jpg

patra2.jpg

Ο βασιλιάς Καρνάβαλος σε ύφος οριεντάλ και επηρεασμένος από την Ανατολή και την Ινδία, το άρμα της Βασίλισσας, το σατιρικό άρμα «Εκλογές 2015» με τον Σαμαρά χανούμισσα και την Μέρκελ, το σατιρικό «Το ΠΕΔΥ», αφιερωμένο στο Σύστημα Υγείας και άλλα εντυπωσιακά άρματα έκαναν το βράδυ της Παρασκευής την επίσημη εμφάνισή τους στους κεντρικούς δρόμους της πόλης καταλήγοντας στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

patra3.jpg

patra4.jpg

Ανά 5 λεπτά φεύγουν λεωφορεία για Πάτρα λόγω Καρναβαλιού

Με έκτακτα δρομολόγια και με έκπτωση 50% στους φοιτητές το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας προσπαθεί να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες για το Πατρινό Καρναβάλι. Την Παρασκευή, όπως γράφει η ιστοσελίδα thebest.gr, κάθε πέντε λεπτά αναχωρούσαν από Αθήνα λεωφορεία για Πάτρα και σήμερα αναμένεται η ίδια συχνότητα δρομολογίων.

Στο 95% η πληρότητα των ξενοδοχείων του κέντρου για το Σαββατοκύριακο

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πληρότητα στα ξενοδοχεία του κέντρου της Πάτρας αγγίζει το 90% - 95% για σήμερα και αύριο. Ωστόσο η πληρότητα σε περιφερειακά της Πάτρα ξενοδοχεία, είναι χαμηλότερη, και κυμαίνεται στο 60% - 70%.

Οι τιμές κατά μέσο όρο στα δίκλινα με πρωινό κυμαίνονται από 70 - 120 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top