ΦΡΙΚΗ στη Σκύρο: Πακιστανός, σύζυγος Ελληνίδας, κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη!

Το κορίτσι είχε πάει στο κατάστημα τους για να παίξει με τα παιδιά τους

ΦΡΙΚΗ στη Σκύρο: Πακιστανός, σύζυγος Ελληνίδας, κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σκύρου μετά τη σύλληψη 40χρονου Πακιστανού, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο κοριτσάκι, ηλικίας μόλις 11 χρόνων!

Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, μετά από καταγγελία των γονιών του κοριτσιού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου 14/2, μέσα στο κατάστημα που διατηρεί η Ελληνίδα σύζυγος του Πακιστανού, το οποίο είναι σχετικό με απεντομώσεις, στην Χώρα της Σκύρου. Το 11χρονο κορίτσι πήγε στο κατάστημα, για να παίξει με τα παιδιά τους. Όμως, ο 40χρονος Πακιστανός φέρεται να ξεμονάχιασε την 11χρονη σε γραφείο και να την χάιδεψε στα γεννητικά της όργανα, πάνω από τα ρούχα της. Το μικρό κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει και πήγε κλαίγοντας στους γονείς του, εξιστορώντας τους τι είχε συμβεί.

ΣΚΥΡΟΣ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ-3.jpg
Να σημειωθεί, ότι ο 40χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν, ότι προσέγγιζε ανήλικα κορίτσια της περιοχής, όπως αναφέρει τοπικό μέσο.
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες στην απολογία του, τονίζοντας ότι πλησίασε πράγματι την 11χρονη γιατί την μπέρδεψε με την κόρη του, ενώ αποκάλεσε τους γονείς της «Χρυσαυγίτες» και ρατσιστές.
Τελικά, με απόφαση του Εισαγγελέα, το δικαστήριο διέταξε την προσωρινή κράτηση του και ανέθεσε την υπόθεση στον Ανακριτή Χαλκίδας. Ο 40χρονος Πακιστανός πήρε τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί και μέχρι τότε θα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top