ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: Η σύζυγος του Προκόπη Παυλόπουλου μιλά για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

40 χρόνια κοινής ζωής- Έχουν αποκτήσει ένα γιο και δίδυμες κόρες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: Η σύζυγος του Προκόπη Παυλόπουλου μιλά για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Περήφανη και συγκινημένη δήλωσε αποκλειστικά στο STAR, η σύζυγος του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, λίγο πριν την ψηφοφορία. Η Σίσσυ Παυλοπούλου μίλησε για τη ζωή της στο πλευρό του Προκόπη Παυλόπουλου, αλλά και τα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει.

«Είμαι περήφανη, χαρούμενη και συγκινημένη. Έχω την αγωνία μου.. Όλοι την έχουμε. Εγώ το έμαθα χθες το μεσημέρι, μόλις το έμαθε και ο ίδιος από τον Πρωθυπουργό. Το όνειρο και το όραμά του και οι ευχές όλων μας είναι η προσπάθεια που θα καταβάλλει, να έχει έστω το ελάχιστο αποτέλεσμα για το κοινό καλό» δηλώνει η κ.Σίσσυ Παυλοπούλου.

Μετά από 40 χρόνια κοινής πορείας με τον Προκόπη Παυλόπουλο, οι εμφανίσεις της συζύγου του είναι σπάνιες, αφού έχει επιλέξει να στέκεται στο πλευρό του διακριτικά.

«Πώς είναι σαν σύζυγος;- Όπως όλοι οι άνθρωποι. Είναι απλός, όπως φαίνεται. Στην τηλεόραση είναι σοβαρός γιατί τον ρωτούν για σοβαρά πράγματα, αλλά στην καθημερινότητά μας, είμαστε όπως όλος ο κόσμος» προσθέτει η ίδια.

O υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας μένει σε μια ήσυχη γειτονιά του Νέου Ψυχικού, στο πατρικό σπίτι της συζύγου του. Εκεί μεγάλωσαν και τα τρία τους παιδιά. Ο γιος τους και οι δίδυμες κόρες τους. Η Μαρία Παυλοπούλου μάλιστα έγινε γνωστή, όταν κυκλοφόρησε μια συλλογή από συνταγές με τίτλο "Αλμυρές γεύσεις, γλυκές απολαύσεις".

«Και τα τρία παιδιά τα αγαπάει το ίδιο. Ο ίδιος ήθελε να το μοιραστεί μαζί τους. Χάρηκαν. Είναι περήφανα, χαρούμενα.Ο γιος μας είναι δικηγόρος. Είναι μεγάλα παιδιά, είναι 38 ετών. Οι κόρες μας και οι δυο ιδιωτικοί υπάλληλοι και τα δυο κορίτσια. Έχει τελειώσει γαλλική φιλολογία η μία και νηπιαγωγός η άλλη. Έχουμε και τρεις εγγονές» λέει η Σίσσυ Παυλοπούλου.

Μ�� τα καλύτερα λόγια μιλούν και οι γείτονες του Προκόπη Παυλόπουλου στο Νέο Ψυχικό, οι οποίοι τον χαρακτηρίζουν ως έναν απλό, προσιτό και ζεστό άνθρωπο.

«Τα καλύτερα λόγια, όπως όλοι. Εδώ είναι και η αδελφή της γυναίκας του, μένουν εδώ. Τους ξέρω χρόνια» αναφέρει ένας γείτονας.

Ο 64χρονος πολιτικός είναι καθηγητής της Νομικής Σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών. Στα φοιτητικά έδρανα βρισκόταν και η γνωστή δικηγόρος Κέλλυ Σταμούλη, η οποία αναφέρει για τον Προκόπη Παυλόπουλο: «Είναι φιλόσοφος του δικαίου, έμπαινε στο αμφιθέατρο και γινόταν ένα με αυτό. Ήταν ο πρώτος που στήριζε το αίτημα για τις γερμανικές αποζημιώσεις».
Η σημερινή ημέρα μάλιστα ήταν ιδιαίτερη για τον Προκόπη Παυλόπουλο, αφού το μεσημέρι δίδαξε για τελευταία φορά ως καθηγητής στη Νομική σχολή.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top