Χάος στο ΙΚΑ Νέου Κόσμου: Χαλασμένα ιατρικά μηχανήματα και κλειστά ιατρεία

Ουρές στις αναθεωρήσεις βιβλιαρίων- Εξυπηρετούσε μόνο ένα ταμείο

Χάος στο ΙΚΑ Νέου Κόσμου: Χαλασμένα ιατρικά μηχανήματα και κλειστά ιατρεία

​Ένα πραγματικό χάος επικρατούσε το πρωί στο κτίριο του ΙΚΑ Νέου Κόσμου, καθώς οι γιατροί δεν ήταν στις θέσεις τους, τα ακτινολογικά μηχανήματα δεν λειτουργούσαν, ενώ ουρές είχαν σχηματιστεί και στις θεωρήσεις βιβλιαρίων.

Την ώρα που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στις διαπρ��γματεύσεις και το Eurogroup, κάποιοι συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται σχηματίζοντας για μια ακόμη φορά ουρές στο κτίριο του ΙΚΑ Νέου κόσμου, όπως κατέγραψε η κάμερα του STAR και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας.

«Ταλαιπωρία! Είμαστε εδώ από τις 5 το πρωί, έχουμε πάρει νούμερο και μέχρι τώρα εξυπηρετούσε μόνο ένα ταμείο» αναφέρει ένας πολίτης.

Η θεώρηση των βιβλιαρίων έχει γίνει από το πρωί, ένας πραγματικός εφιάλτης για τους ηλικιωμένους ασθενείς που παρακαλούσαν τους υπεύθυνους για να κάνουν δύο τους υπαλλήλους και να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν.

Τα χειρότερα ήταν στο κάτω όροφο εκεί όπου μαρτυρικά οι ασθενείς περίμεναν κάποιους γιατρούς, οι οποίοι είχαν καθυστερήσει ακόμη και πάνω από μια ώρα για να πάνε στα ιατρεία τους.

Τα προγραμματισμένα ραντεβού εδώ και μήνες χάνονταν, επειδή κάποιοι θεώρησαν το να είναι στις θέσεις στις 11 είναι ...ξημερώματα!

«Είχε ραντεβού 11.20 και είναι 12 και δεν έχει έρθει ακόμα» αναφέρει ασθενής που περίμενε γιατρό.

Ουρές στις θεωρήσεις των βιβλιαρίων, κλειστά ιατρεία, χαλασμένα ακτινολογικά μηχανήματα και τα θύματα… οι ασθενείς, να διαπραγματεύονται σήμερα αυτό που δικαιούνται. Περίθαλψη και σεβασμό. Θα ευαισθητοποιηθεί κάποιος για να λύσει αυτό το πρόβλημα;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top