Χανιά:Εγκληματική ενέργεια το διπλό φονικό ηλικιωμένων -ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ίχνη παραβίασης του σπιτιού

Το νεκρό ζευγάρι βρήκε στο σπίτι του... ο γιος του

Χανιά:Εγκληματική ενέργεια το διπλό φονικό ηλικιωμένων -ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ίχνη παραβίασης του σπιτιού

Όπως όλα δείχνουν σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος του ηλικιωμένου ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του, στην περιοχή Σφηνάρι Κισάμου, των Χανίων Κρήτης.

Το νεκρό ζευγάρι, τον 78χρονο άνδρα και την 66χρονη γυναίκα βρήκε ο γιός τους, ο οποίος ανησύχησε επειδή δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο.

foniko-sfinari2.jpg
Τα ευρήματα και η αυτοψία στο χώρο από τις αστυνομικές αρχές και τον ιατροδικαστή, δείχνουν ότι πρόκειται για διπλό φόνο ενώ από τις αστυνομικές αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, καθώς εντύπωση προκαλεί το ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης της εισόδου ή κάποια στοιχεία που να παραπέμπουν σε ληστεία.

foniko-sfinari58232.jpg
Ο 78χρονος έφερε δύο τραύματα στην κοιλιακή χώρα, εκ των οποίων το ένα πιθανόν από μαχαίρι και η 66χρονη έφερε τραύμα στο κεφάλι, πιθανότατα από ξύλο. Η νεκροψία -νεκροτομή στις σορούς του άτυχου ζευγαριού θα διενεργηθεί αύριο Τετάρτη.

foniko-sfinari299234.jpg
Ο ιατροδικαστής κ. Σταμάτης Μπελιβάνης έκανε λόγο για διπλή ανθρωποκτονία, η οποία συνέβη το βράδυ της Κυριακής μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Στο σημείο βρίσκεται η ασφάλεια Χανίων καθώς και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Μιχάλης Καραμαλάκης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Ανδρέας Δασκαλάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top